Credea că a întâlnit bărbatul vieţii ei, până i-a aflat secretul macabru! A înghețat când polițiștii i-au dezvăluit ce ascundea bărbatul în containerul din curtea casei sale:

O femeie avea o relație amoroasă de peste zece ani de zile cu un bărbat pe care îl credea perfect, însă ceea ce ascundea acesta a îngrozit-o.

De fapt, omul pe care ea îl iubea era un ucigaș în serie, care ținea captivă o tânără, într-un container, în curtea casei sale, și pe care o viola în mod repetat, scrie Mirror.

Holly Eudy, care avea o relație cu Todd Kohlhepp de un deceniu, a afirmat la un post de televiziune că a fost șocată să afle că iubitul ei este arestat pentru mai multe crime.

Kohlhepp, agent imobiliar în Spartanburg din Carolina de Sud, SUA, a fost arestat în noiembrie anul trecut după ce o femeie pe care a răpit-o a fost găsită, în lanțuri, într-un container de depozitare.

După ce anchetatorii au găsit tânăra în containerul de pe proprietatea lui Kohlhepp, alte cadavre au fost dezgropate din împrejurimi.

Tânăra descoperită în container, pe nume Kala Brown, le-a spus polițiștilor că Kohlhepp l-a împușcat pe prietenul ei, Charlie Carver, în fața ei, și că a îngropat mai multe persoane pe proprietatea sa.

Kohlhepp a pledat vinovat pentru uciderea a șapte persoane. Pentru acest lucru, el a fost condamnat la șapte sentințe consecutive pe viață, fără posibilitatea de eliberare condiționată.

Iubita criminalului s-a arătat extrem de dezgustată de faptele bărbatului și susține că nu i-a știut secretul macabru.

”Îmi dădea multă atenție și mă făcea să mă simt ca și cum aș fi importantă”, a povestit femeia, la un show de televiziune.