A auzit cum fiica ei plângea fără oprire și s-a dus imediat în cameră ca s-o liniștească, dar când a deschis ușa și a văzut ce se întâmpla acolo, i s-au înmuiat picioarele. Uite cum și-a găsit fetița

O mulțime de oameni susțin că cel mai bun prieten al omului este câinele. Sunt cunoscute a fi animale credincioase, demne de încredere și iubitoare.

Pe de altă parte, pisicile sunt văzute a fi puțin egoiste și neprietenoase. Dar eu nu știu dacă sunt de acord cu asta. Am văzut o mulțime de pisici, extrem de iubitoare și de sensibile.

Iar lucrul acesta a fost demonstrat încă o dată când am văzut imaginile de mai jos. Oricine se îndoiește de dragostea pe care o pot avea acest animăluțe, să privească clipul următor!

În imagini apare un copil culcat în pătuțul lui. Dintr-o dată, acesta devine agitat și izbucnește în lacrimi și pare că nu se mai oprește. Copil începe să plângă din ce în ce mai tare, iar când pisica își dă seama de asta, sare din brațele surorii mai mari direct în patul celui mic.

Grijulie, pisica stă lângă copil și încearcă să-i ofere confortul și căldura de care are nevoie! Iar asta pare să funcționeze! Copilul simte dragostea necuvântătoarei și dă semne că se liniștește în cele din urmă.