A fost idolul femeilor, dar să vezi cum arată acum! Osvaldo Rios, din telenovela „Kassandra”, la 60 de ani… imagini incredibile aici:

Actorul portorican Osvaldo Rios a fost considerat cel mai cel macho din telenovele. A făcut

ravagii în rândul femeilor, care au fost înnebunite după ce l-au văzut în telenovela de mare succes „Kassandra”.

La începutul anilor ’90, Osvaldo Rios le înnebunea pe femeile din România. Frumos, înalt, bine făcut și cu un zâmbet seducător, Osvaldo Rios

a făcut unul dintre cele mai bune roluri ale sale în telenovela „Kassandra”, unde a jucat alături de senzuala brunetă Corraima Torres.

Anii au trecut, iar Osvaldo Rios a împlinit 60 de ani. Nu-și arată nici pe departe vârsta. este la fel de atrăgător și arată la fel de bine din

punct de vedere fizic. Este dependent de sport și acest lucru se vede foarte bine pe trupul lui atletic, fără pic de grăsime.

Nu a renunțat la actorie, nici la cântat – pentru că o mai face din când în când, dar este implicat și în numeroase acțiuni caritabile.

În plan personal, Osvaldo Rios a fost căsătorit de trei ori, cu actrița Sully Diaz, jurnalista Carmen Dominicci și actrița Geraldine Fernandez. Este tatăl a trei băieți: Giuliano, Osvaldo și Alessandro.

S-a iubit cu Shakira

În anul 1996, tânăra Shakira s-a amorezat pe loc de starul Osvaldo Rios, care era cu 17 ani mai în vârsta ca ea. Povestea lor de dragoste s-a întins pe durata a opt luni pline de pasiune.

Povestea lor de iubire, însă, nu a durat. Părinții Shakirei nu-l aveau deloc la suflet pe Osvaldo Rios, mai ales că acesta era acuzat, la acea vreme, de violență domestică asupra fostei iubite,

Daisy Annette Santiago. De altfel, au existat suspiciuni că ar fi fost agresiv și cu Shakira, lucru pe care el l-a dezmințit.

„M-am purtat cu ea ca un prinț. Majoritatea cântecelor de pe albumul Donde estan los ladrones mi le-a dedicat și nu dedici melodii cuiva care te maltratează”, a declarat Osvaldo Rios.