A observat că PISICA voia mereu să fie luată în braţe ca să ajungă la UMĂRUL său. La început nu a dat importanţă, dar într-o zi ȘI-A FĂCUT ANALIZELE. Ce a descoperit

Se spune că animalele au al șaselea simț dezvoltat. Ele sunt capabile să observe ceea ce este imposibil de simțit cu receptorii tactili obișnuiți.

Exemplul decisiv pentru astfel de abilități extrasenzoriale este Tom, un pisoi cu blănița alb-neagră.

Stăpâna sa, Sue McKenzie (64 ani), a adoptat un pisoiaș de pe stradă. Inițial ea doar îi dădea mâncare lângă casa sa, apoi însă i-a permis să intre în casă.

Soțul lui Sue nu era de acord cu această decizie, însă s-a lăsat convins de rugămințile ei și de farmecul lui Tom. Pisicul s-a obișnuit cu mediul din casă, dar își păstrase o anumită

independență. Nu-i prea plăceau mângâierile și rareori se lăsa luat în brațe. Însă într-o zi el și-a schimbat radical comportamentul.

Practic, Tom a început să-și urmărească stăpâna, cerându-i să-l ia în brațe. El încerca să-și pună lăbuța pe umărul drept al lui Sue sau să se lipească de el cu tot corpul.
Stăpânii credeau că animalul lor de companie s-a îmbolnăvit și l-au dus la veterinar.

Însă investigațiile medicale au arătat că Tom este complet sănătos și continua să fie atras de umărul drept al lui Sue, ca și cum ar fi vrut să-i spună ceva. Atunci femeia a început să se îndoiască

de propria sa sănătate. „Când Tom a început întruna să se lipească de umărul meu, mi se părea că acolo există ceva în plus. Cel mai probabil toate aceste presupuneri se aflau la

nivelul subconștientului. Și dacă nu era pisoiașul meu, nu era să atrag atenția asupra acestul lucru. Însă, pentru orice eventualitate, am hotărât să mă adresez unui medic” — spune Sue McKenzie.

 

Rezultatele investigațiilor medicale erau șocante! Femeia a fost diagnosticată cu limfom Hodgkin, o tumoră malignă. Din fericire, boala era încă în stadiile incipiente. După o operație și o cură de chimioterapie, medicii au constatat că Sue McKenzie s-a vindecat complet.

„Nu știu cum aș putea să-i mulțumesc lui Tom. El mi-a salvat viața!” — ne împărtășește Sue emoțiile sale. Iar pisoiul se comportă de parcă nu s-a întâmplat nimic. El preferă în continuare să fie independent și nu prea acceptă să fie luat în brațe.

Pur și simplu uimitor! Ce intuiție dezvoltată au animalele! Dacă te-au uimit abilitățile extrasenzoriale ale pisoiului Tom, povestește neapărat această istorie prietenilor tăi.