A pus o camera ascunsa in camera de azil unde locuia mama lui. Ce a descoperit intrece orice imaginatie! (Video)

Te-ai gandit vreodata ca diferiti indivizi ii fac rau mamei tale? Te-ai gandit vreodata ca mama ta sufera datorita unei dureri? Cei mai multi dintre noi nu suportam sa vedem cand mamele

noastre sunt indurerate. Cu toate acestea, ce ai face daca intr-un fel sau altul, ai constata ca mama ta este maltratata? Uita-te la ce a facut acest baiat pentru mama lui, care indura numai dureri intr-o casa de ingrijire pentru batrani.

Acest barbat, pe nume Camille, si-a dus parintii la un azil pentru a putea avea grija de ei in timp ce el lucreaza. Cu toate ca a crezut ca aceasta este cea mai buna optiune, nu a fost asa.

Cand a mers in vizita, a remarcat ca mama lui avea vanatai si zgarieturi pe fata. Acesta a fost momentul cand Camille a plasat o camera de luat vederi pe ascuns in camera acesteia pentru a vedea ce se petrece.

El a ramas uimit cand a verificat inregistrarea. A ramas uimit cand a vazut cati rezidenti intrau zilnic in camera acesteia. Ce l-a deranjat si mai tare a fost ca mama lui era obligata sa

poarte scutec, desi nu avea nevoie de asa ceva. Dupa ce a vazut aceasta inregistrare oribila, a aratat-o si celor de la CEO, care pareau foarte surprinsi de cele vazute.

“Acest lucru nu este acceptabil. Bazat mai ales pe ceea ce vad in ancheta preliminara, este complet inacceptabil.”