A vrut sa filmeze prima ei ecografie, insa medicul nu i-a dat voie! A ramas șocat cand a vazut ce avea femeia in ea. Ce aparea pe imagini:

Un cuplu aflat la medic la prima ecografie prenatala a primit o veste teribila despre starea de

sanatate a fatului. Cand Jessica Capitani si sotul ei, Frank, au ajuns la prima ecografie prenatala erau in culmea fericirii. Au inceput sa filmeze momentul si au continuat sa tina camera deschisa,

asteptand din partea doctorului anuntul privind sexul copilului. Planul era sa impartaseasca imaginile cu toata familia.

Bucuria le-a fost insa stopata de seriozitatea cu care doctorul i-a anuntat: „Cel mai bine ar fi sa opriti un pic camera. Nu cred ca vreti sa

inregistrati asta”. Cei doi au aflat apoi ca fiul lor aree mai multe probleme de sanatate. Micutul urma sa se nasca cu sindromul Down, cu probleme cardiace si cu lichid in exces in zona creierului.

„Credeam că ecografia din acea zi era pentru a vedea care va fi genul copilului. Am fost atât de naivă. Nu m-am gândit că ecografiile se folosesc pentru multe alte lucruri”, a spus Jessica.

In ciuda avertismentelor, Jessica a decis sa nasca copilul. Acum, micutul este bucuria familiei, care il ajuta sa isi gaseasca drumul in viata in ciuda problemelor.