Acest bătrân și-a deschis într-o zi frigiderul, iar ce a găsit acolo l-a făcut să sune imediat la Urgențe! Poliția a venit rapid. Când am văzut ce au făcut acești oameni pentru el mi-am recăpătat speranța în oameni:

Un singur apel la poliție a mobilizat o întreagă secție în numai câteva minute. Telefonul fusese dat de către un bătrân care sunase pentru a spune că are nevoie ca cineva să îi aducă ceva de mâncare.

Omul locuiește în Mount Pleasant, un orășel mic, istoric, care are doar 5.000 de rezidenți. Fiind un oraș micuț, oamenii de aici sunt mereu gata să se ajute între ei în vreme de nevoie. Această poveste este cel mai bun exemplu.

La telefon, bătrânul a recunoscut că nu mai mâncase de două zile. Se pare că un asistent pe care îl angajase să aibă grijă de el acasă îi furase omului în vârstă de 79 de ani toți banii de pe card, lăsându-l să moară de foame chiar pe timp de iarnă!

Nimeni nu știe dacă acest om avea familie în zonă. Dar nicio grijă, poliția a sărit imediat în ajutorul lui! În acest orășel ofițerii nu sunt acolo doar pentru a păstra pacea, ci sunt și implicați în campanii care ajută comunitatea.

Aceștia i-au adus bătrânului suficientă mâncare pentru a-i ajunge timp de o lună, în plus i-au mai și dat 160 de dolari din propriile lor buzunare. Într-un final l-au găsit și pe asistentul care se făcea vinovat de furt.

Oare polițiștii din vreun oraș din România ar fi făcut la fel? Dacă și tu speri că da, la fel ca mine, hai să distribuim această poveste. Bunătatea e molipsitoare!