Acest om a vrut să știe de ce soția lui este atât de obosită în fiecare seară, așa că a spionat-o timp de o zi. Și a descoperit răspunsul!

Acest scurt metraj din Japonia, ne oferă răspunsul, la următoarea întrebare: „Cine are o viață mai grea ? Femeile sau bărbații?

Răspunsul la această întrebare este aproape întotdeauna „bărbatul”. Desigur el este cel care muncește de dimineață până seara, cel care ridică lucruri grele. Dar are el, cu adevărat, o viață mai grea?

Urmărește acest video pentru a afla adevărul.

Oamenii de pe o stradă din Tokyo, au fost chestionați cu privire la acest subiect. Cei care au realizat acest film au vrut să știe literarmente cine duce o greutate mai mare: femeia sau bărbatul.

Dintr-un eșantion de 100 de bărbați și femei, a fost dezvăluit faptul că femeile sunt încărcate zilnic cu greutăți de 7.2 kg. Asta înseamnă că ridică lucruri de 2 ori mai grele fața de bărbați. De asemenea, 18% dintre femeile intervievate au ridicat lucruri cu o greutate de peste 15 kg!

În acest film scurt, ne este prezentată o zi din viața unei tinere mama din Tokio.. Soțul privește, în secret, dintr-o dubă ziua soției sale și este pur și simplu uimit.