Alex a fost abandonat, impreuna cu fratele sau, de o familie saraca din Calarasi. Au fost adoptati de o familie din Italia si viata le-a fost schimbata radical. Dar intr-o zi, tanarul s-a intors sa-si cunoasca parintii biologici. „A stat in genunchi”

Alex a fost abandonat impreuna cu fratele sau, de o familie saraca din Calarasi. Avea doar opt

ani, dar isi aminteste cat de urat era in orfelinat. Insa sansa le-a suras si au fost infiati de o familie din Italia. Recent, insa, Alex, care a ajuns medic, a vrut sa-si cunoasca familia biologica.

„M-am dus la Calarasi, l-am gasit pe tata cu a cincea nevasta, fericit, se uita la cer, a stat in genunchi pentru ca nu-si vazuse copilul

de 18 ani, de cand avea 8 ani si a fost dat in adoptie. Am zis sa o vedem pe mama, dar pe mama nu am gasit-o”, a povestit pentru bzb.ro, Azota Popescu.

Alex a absolvit medicina, iar fratele sau este student la drept. Daca fratele mai mic spune ca nu este interesat de origini, Alex a avut curiozitatea

sa-si cunoasca familia naturala. Parintii sai italieni au luat legatura cu Azota Popescu, care i-a ajutat sa il gaseasca pe tatal tanarului, scrie gazetaromaneasca.com.