„Am 30 de ani şi până acum câteva zile am fost fecioară, un an de zile am reuşit să-l ţin în frâu. El a venit și… Mă simt murdară, mă simt fără sens, mi-a mărturisit că nu…” Ce i s-a întâmplat e cumplit

Aceasta este povestea unei tinere religioase care a ținut să povestească ce a pățit după ce a cunoscut un bărbat, pentru ca alte fete să poată învăța din pățania ei. Fata avea deja 30 de ani și își dorea să se căsătorească fecioară,

dar s-a îndrăgostit și a cedat tentației. Ce s-a întâmplat mai departe, a afectat-o profund. După ce a profitat de naivitatea ei, bărbatul a părăsit-o, însă nu oricum.

Nu s-a putut abține și i-a mai și zis câteva lucruri care au chinuit-o și care încă o urmăresc. „M-am hotărât să vă scriu ca prin mărturia mea să înveţe ceva fetele care sunt încă fecioare.

Am 30 de ani şi până acum câteva zile am fost fecioară. Am făcut greşeli peste greşeli, nu am ascultat de duhovnic

care îmi spunea să-l las pe băiatul care m-a nenorocit. Un an de zile am reuşit să-l ţin în frâu şi să nu mă culc cu el. Am vrut să ne despărţim, eram dependentă de el, am plâns, l-am implorat să se întoarcă.

El s-a întors doar ca să se culce cu mine şi apoi a plecat. Ne-am întâlnit… eu eram încântată… au urmat câteva mângâieri şi săruturi, ne-am pornit trupeşte unul spre altul şi am căzut! Sunt o persoană care se spovedea la 40 de zile, mă împărtăşeam, îl iubesc pe Hristos… dar acum nu-L mai pot privi în ochi.

Mă simt murdară… mă simt fără sens. Nu îmi mai doresc o familie… deşi i-am cerut asta lui Dumnezeu ani de-a rândul.

Pentru ce să sufere copiii mei pentru păcatele mele? Gata. S-a sfârşit. După ce am comis păcatul am vrut să mă sinucid.

Ştiam cât l-am supărat pe Dumnezeu. Am ajuns în situaţia asta pentru că am cârtit că Dumnezeu nu vrea să-mi dea o familie. Slavă Domnului am ajuns la spovedit… dar vinovăţia nu mi-o poate lua nimeni. (…)

Am vrut să mă cunun fecioară, să port cu demnitate rochia de mireasă şi într-o clipă am dat cu piciorul la tot!

După ce s-a culcat cu mine, cel pe care îl iubeam, mi-a mărturisit că nu sunt singura femeie din viaţa lui, deşi iniţial jura că e fecior.

Tot el a ţinut să-mi spună că nu o să facă acte de caritate ca să se căsătorească cu mine… că pe mine oricum nu mă mai ia nimeni. (…) El deja are alte două iubite, cu una s-a şi afişat în faţa mea!”, scrie ombun.net