Anca Ţurcaşiu, în costum de baie la 50 de ani. Internauţii au rămas fără cuvinte când au văzut imaginea

Chiar dacă majoritatea femeilor trecute de 40 de ani se feresc să îşi mai expună corpul în costume de baie, la Anca Ţurcaşiu lucrurile stau altfel. A împlinit 50 de ani şi arată mai bine ca niciodată în costum de baie.

„Regimul ovo-lacto-vegetarian presupune excluderea cărnii, grăsimilor şi a zahărului. În rest, consum absolut orice. Mănânc multe salate, brânzeturi, legume şi fructe. Spre exemplu, dimineaţă mănânc două felii de pâine, brânză, o roşie sau un castravete şi beau o cafea. Între mese-o banană sau un iaurt, iar la prânz, o salată cu urdă sau orice altceva am prin frigider.

Îmi place să fac tot felul de combinaţii, să experimentez, aşa că amestec alimentele după inspiraţie. Seară, la fel, mănânc ce găsesc prin frigider”, a spus Anca Ţurcaşiu pentru publicaţia ” Taifasuri”.

Anca Ţurcaşiu, hărţuită sexual. “L-am sunat pe tata să mă salveze”

Artista a dezvăluit că nu îi place să fie curtată, mai ales că are o căsnicie fericită. “Da, mi se întâmplă. Și lucrul acesta mă sperie foarte tare, mă deranjează și fug elegant de bărbații care încearcă să mă curteze, simt imediat un flirt… Fug, mă eschivez, ajung acasă și îi povestesc soțului meu. Și ne amuzăm amândoi.

Hai să zic că e plăcut să te admire lumea, să te aprecieze, dar până la a mă curta sau a pune mâna pe mine…. Mi se pare prea mult, mai ales la vârsta mea”, a spus Anca Țurcașiu..

Aceasta a povestit și un moment care a speriat-o în tinerețe, atunci când a fost la un pas de a fi agresată sexual.

„Da cine își mai aduce aminte… din 1990? Eram studentă atunci, aveam o relație stabilă cu un băiat cu care am fost patru ani, deci nu eram genul care să aibă multe relații. Curte mi s-a făcut tot timpul, uneori au fost și situații mai neplăcute.

Eram invitată în diverse case cu pretextul de a discuta proiecte, se insista apoi către altceva și fugeam. O dată l-am sunat și pe tata să vină să mă salveze. Asta e tinerețea, ce vrei? Dar merg cu fruntea sus știind că nu am făcut în viața mea un compromis. Mai bine în ritmul meu, decât să ajung vârf pentru că am avut o relație cu cineva care poate mi-ar fi oferit o șansă profesională”, a mai spus vedeta.