Andra a ținut să se afle de la ea!

Andra, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi este în culmea fericirii! Jurata de la Românii au talent le-a dat fanilor o veste fără precedent și a împărtășit imediat bucuria cu aceștia!

Pentru că este extrem de iubită și apreciată, Andra nu are succes numai în domeniul muzical, ci și atunci când vine vorba de oameni. Sau, mai precis, de copii. Artista le-a dat fanilor săi o veste foarte mare și le-a mărturisit că este extrem de fericită.

Mai exact, Andra a reușit să câștige titlul de ”Favorite Romanian Star” în cadrul galei NICKELODEON’s Kids’ Choice Awards 2020: Celebrate Together, un spectacol virtual care a avut loc pe 2 mai. Artista a dat marea veste pe Instagram, într-o postare în care au apărut și copiii ei, Eva și David Măruță.

”Dragii mei, am o superveste!! Am câștigat FAVORITE ROMANIAN STAR la @nickelodeon @kidschoiceawards ! Mulțumeeeeeeesc! Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc! Voturile voastre mă onorează și mă bucură enorm! Acest premiu este prima oara în posesia unei artiste din România! Acest lucru mă emoționează și mai mult. Ador copiii și sunt mândră să fiu preferata lor!!! Vă iubesc! ♥️” a scris Andra, pe contul său de Instagram.