Bărbat din Breaza a mers cu soția la magazin și a primit amendă de 2.000 lei

Un bărbat din Breaza a mers cu soția la magazin. A primit ceva la care nu se aștepta: amendă de 2.000 lei.

Bărbat din Breaza a mers cu soția la magazin și a primit amendă de 2.000 lei
În Breaza, Prahova, un bărbat a mers cu soția la magazin pentru a cumpăra pâine, iar polițiștii locali i-au amendat deoarece soția nu avea declarația semnată.

Acum câteva zile în Breaza, bărbatul a plecat cu soția la magazin să cumpere pâine. Soția și-a scris declarația fără să o semneze. Dacă ne-am aștepta ca acesta să accepte greșeala sau să o conteste în instanță, de fapt barbatul a filmat polițiștii. După ce i-a filmat și fotografiat a postat pe Facebook întreaga întâmplare. I-a numit „jalnici, complexați și răzbunători.”

Jalnici, complexați și răzbunători
„Astăzi Poliția Locală Breaza mi-a demonstrat că sunt demni de lipsă de respect, jalnici, complexați și răzbunători. Am fost „agățat” stând la rând în piață la pâine; moment în care doamna polițist, mi-a solicitat declarația.

Am intrat am cumpărat 5 pâini pentru că suntem 5 acasă și la ieșire a venit cu mine 10 metri la mașină să vadă declarația. De aici lucrurile au căpătat o turnură jalnică, de bravadă polițienească ce s-a finalizat cu 2000 RON amendă deoarece soția mea nu semnase declarația ei.

A se observa că polițistul care a venit în ajutorul colegei pentru a ne face morală, „lupul moralist”, pe nume Agent **** Marius avea, sau mai bine zis nu avea:

1 Cea mai mică urmă de respect față de uniforma pe care o purta .

2 Avea o mască confecționată artizanal dintr-o pânză rară.

3 Nu avea mănuși și cu mâinile goale, a luat actele și declarația soției pentru a le fotografia și întocmi procesul verbal.

4 În același timp avea și cartea de identitate a unei alte persoane în mână.

5 Persoana care se vede în imagine a venit împreună cu agentul de poliție locală, și deși i-am rugat să stea la distanță au refuzat.

6 Când agentul **** Marius a fost întrebat de ce nu are mănuși acesta a devenit arogant și zeflemitor și mi-a comunicat că ne va da amendă pentru că așa vrea el și pentru că mi-am permis să îl filmez și să pun întrebări.

ACEASTA ESTE POLIȚIA ROMÂNĂ! Aceștia sunt oamenii, care lipsiți de caracter caută „nod în papură” în aceste zile. În loc să fie alături de noi. În aceste zile, mă rog pentru domnului **** Marius, pentru că Bunul Dumnezeu să-și întoarcă fața către el și să-l facă mai bun, mai concesiv, mai uman”, a fost postarea bărbatului pe Facebook.