BIANCA POP SE IUBEȘTE CU UN CELEBRU MANELIST! ISPITA A SPUS TOT

Ispita Bianca Pop iubește un celebru manelist! Chiar ea a spus cum s-a întâmplat totul. Se știau de vreo doi ani, dar niciunul dintre ei nu a îndrăznit, până acum, să facă pasul.

Este vorba despre Nikolas Sax, unul dintre cei mai apreciați maneliști ai momentului. ”Nu îmi vine să cred că am pățit cu Nicholas Sax.

Adică, noi, oricum, ne știm de vreo doi ani, nu de acum… Îmi plăcea de el, lui de mine… Și, ieri, am postat o fotografie cu el și, nu știu de ce, am rămas fără contul de instagram… Probabil am primit raporturi

de la tot felul de fani de-ai lui, dar nu mă interesează”, a dezvăluit Bianca, pentru wowbiz.ro.

Dorința Biancăi de a se implica în lumea manelelor a condus-o către Nikolas Sax. ”Chiar voiam să am o colaborare cu un manelist, nu doar să apar în videoclip,

ci chiar să îmi încerc norocul în muzică. Nikolas Sax mi-a ascultat ideea și i-a plăcut, iar din vorbă în vorbă am ajuns să ne sărutăm. Vom vedea ce ne aduc viitorul, eu oricum, încă, mă gândesc să merg la Puterea Dragostei,

vom vedea ce se petrece între mine și Nikolas până atunci”, a mai spus Bianca Pop.

Bianca Pop, ruptă de beată în taxi

Ce a putut să facă Bianca Pop într-un taxi, după ce a fost dată afară din restaurant, întrece orice imaginație.

A confundat șoferul cu șoferița, a înjurat ca la ușa cortului și a început să amenințe.

Taximetristul cu siguranță va păstra ”vie” amintirea unei curse nebune, de neuitat! Nici dacă ar vrea nu ar avea cum.

Scenele cu limbajul folosit de Bianca Pop au fost uluitoare. Nici măcar un actor cu vechi state nu ar fi putut să joace, așa de bine, rolul pițipoancei. ”Am card, n-am cash, fu@#$@ În 2020 nu poți să plătești cu cardul? Bă#$%… Mamăăăă, ce nervi am!

Duminică plec din România, șase luni! Te distrug! Mamăăăă, ce nervi am!”, spunea Bianca, în timp ce-și clătina capul.

”Victor, sună-mă, frate!”, a cerut ea ajutorul. ”Pentru o sută de euro? Pentru o femeie care are poșetă de 6.000 de euro și pantoffi de 800 de euro…”, a urlat Bianca.

Apoi i-a spus taximetristului, pe care l-a confundat cu o femeie: ”Bagă muzică, fă, du-mă acasă, că sparg toată țara. Dă mai tare, mânca-ți-aș @#$%”, a spus Bianca. Finalul a fost amenințător: ”Mă duc să le sparg restaurantul!”
Sursa cancan.ro