Cum arăta Carmen Iohannis în tinereţe. Prima Doamnă a luat, în copilărie, lecţii de balet şi de pian

Carmen Iohannis a împlinit 59 de ani pe 2 noiembrie şi trăieşte alături de actualul preşedinte al României de aproape 30 de ani.

Prima Doamnă a României provine dintr-o familie catolică, înstărită, din satul Sântu, județul Mureș. Tatăl său, Ion Lăzurcă, a fost blănar, o meserie bănoasă la vremea respectivă, iar Carmen a luat, în copilărie, lecții de balet și de pian.

Carmen Iohannis este una dintre cele mai mediatizate femei din România, fiecare apariţie publică a sa fiind intens comentată, mai cu seamă în urma derapajelor vestimentare, scrie viva.ro.

Prima Doamnă a primit, de-a lungul timpului, critici dure legate de anumite apariţii, din cauza unor alegeri vestimentare considerate „nefericite’ de către criticii de modă.

Carmen Iohannis preferă hainele colorate, îi plac pastelurile, imprimeurile florale şi fustele deasupra genunchiului, însă în tinereţe avea cu totul alte gusturi.

Privind fotografiile sale din timpul studenţiei, putem observa lesne că actuala Primă Doamnă a ţării purta mai mult pantaloni şi haine largi, închise la culoare, care nu îi subliniau silueta, ca în prezent.

Vezi galeria foto