Cum tii telefonul in acest moment? Iata ce spune asta despre personalitatea ta!

Oamenii de stiinta au studiat modul in care oamenii isi tin telefoanele. S-a dovedit ca acest lucru reflecta direct personalitatea noastra. Potrivit acestora, exista patru moduri de baza in care oamenii isi tin telefoanele si fiecare dintre ele corespunde caracterului omului. Vezi cu care din cele 4 situatii de identifici si afla ce tip de personalitate ai!

1) Tii telefonul intr-o mana si introduci textul cu degetul mare

Daca tii telefonul cu o singura mana, esti o persoana organizata si disciplinata, intelegi mereu ce e bine si ce e rau pentru tine.

Iubesti mai mult sa vorbesti decat sa asculti. Esti capabil(a) sa distingi dragostea pura de cea prefacuta. Atunci cand vine vorba de relatii, nu-ti asumi riscuri. Nu te grabesti sa-ti asumi responsabilitati. La inceput, pastrezi distanta, dar, de indata ce omul iti castiga increderea, te deschizi complet.

2) Tii telefonul cu ambele maini si introduci textul cu degetul mare

Acest lucru arata ca astepti protectie, atentie si grija. Nu-ti exprimi sentimentele cu prea mare dorinta, de aceea partenerul tau poate simti lipsa de iubire.

Esti persoana foarte intuitiva, greu de inselat, pentru ca intotdeauna esti vigilenta si extrem de sensibila la gandurile si emotiile celorlalti.

Asta te face un judecator destul de bun. Insa tu iti folosesti aceasta abilitate pentru a fi sensibila si atenta, nu subiectiva si manipulatoare. Esti gata sa depui efort pentru a cunoaste mai profund cealalta persoana, dar uneori graba te poate deruta si exista sansa sa fii cu cineva care nu merita cu adevarat dragostea ta.

3) Tii telefonul cu ambele maini, iar pentru a apela utilizezi degetele mari

Esti o persoana destul de fricoasa si anxioasa. Ai nevoie de un partener care sa te inteleaga 100%. Daca te sprijina o persoana de incredere, atunci vei fi si tu plin(a) de incredere. Esti o persoana destul de versatila, capabila sa se adapteze la cerintele schimbatoare ale diferitelor situatii. In timpul petrecerilor esti vesela si energica, in timpul discutiilor intelectuale esti serioasa, iar in compania copiilor esti lipsit(a) de griji. Cu toate acestea, iubirea nu este o afacere. Deseori te pierzi atunci cand trebuie sa atragi atentia cuiva. Insa cand iti gasesti sufletul pereche, el intelege cat de profund si divers este sufletul tau.

4) Tii telefonul cu o mana si introduci textul cu degetul aratator al celeilalte maini

Ai un comportament linistit si echilibrat. Esti gata sa sacrifici totul pentru binele altora. Ceea ce nu suporti – sunt lacrimile oamenilor apropiati. Le vei ierta greselile cu o viteza record. Desi esti o persoana spontana si interesanta, uneori preferi sa te retragi pentru a-ti reincarca bateriile. Cand vine vorba de relatii, esti o fire timida, ti-e frica sa faci primul pas. Unii oameni vor crede ca in spatele acestui comportament se ascunde lipsa interesului, dar cand te vor cunoaste mai bine si te vor scoate din zona de confort, te vor admira.