Dacă vezi aceste semne pe ușa ta, șterge-le imediat și sună urgent la poliție! Uite ce ȚI SE POATE ÎNTÂMPLA:

Infractorii continuu își perfecționează metodele de a fura oamenii și a rămâne basma curată. Astfel, recent poliția din Chili a descoperit o serie de simboluri pe care hoții le desenau pe ușile caselor oamenilor de rând.

Astfel, în dependență de cât de ușor putea fi sparsă o casă, ei desenau unul din cele 36 de simboluri pe care le prezentăm mai jos. Fiecare simbol are sensul lui.

Privind acest sistem de simboluri nu poți să nu recunoști că hoții în realitate sunt oameni foarte inteligenți. Desigur, ei în curând vor folosi alte simboluri, însă nici această informație nu este de prisos.

Și dacă crezi că doar hoții din alte țări folosesc simboluri, atunci greșești amarnic. Hoții noștri la fel nu merg la ”muncă” înainte să ”verifice” casele. De aceea, dacă ai propria casă, atunci nu

ezita să verifici din când în când ușile de la intrare și chiar gardul și poarta, pentru a verifica dacă pe ele nu sunt înscrise simboluri ciudate. Dacă găsești vreun astfel de simbol, înseamnă că locuința ta a intrat în vizorul bandiților și trebuie neapărat să suni la

poliție. Nu uita să faci cunoscută această informație utilă și prietenilor tăi. Ea ar putea să le salveze averea și chiar viața!