Emoții fără margini pentru Selly și iubita lui! Cei doi au dat vestea cea mare! Cum au reacționat fanii

Selly și iubita lui sunt în culmea fericirii! Smaranda a fost admisă la Facultatea de Medicină. Vloggerul a făcut anunțul pe Instagram: “Felicitări! Te iubesc, viața mea!”

Selly este în culmea fericirii și se mândrește cu iubita lui, tocmai de aceea a împărtățit marea realizare a Smarandei cu fanii lui din mediul online. Reacțiile acestora au început să curgă imediat.

Amândoi au luat note mari la examenul de Bacalaureat dar, pentru Smaranda, admiterea la Faculatea de Medicină a fost testul cel mare. Din fericire, l-a trecut cu brio și acum se pregătește pentru a deveni “cel mai bun medic”.

Selly și Smaranda, în culmea fericirii! Au făcut anunțul pe Instagram

Iubita celebrului vlogger și-a dorit forte mult să intre la Facultatea de Medicină, iar pentru asta s-a pregătit foarte mult, așa cum mărturisea chiar Selly. Din fericire, eforturile i-au fost răsplătite.

„Fraților, lăsați piesa, lăsați orice alte discuții, pentru că Smără a mea tocmai a intrat la Medicină. E full de emoții, a fost mega panicată, a învățat o grămadă.

Felicitări! Te iubesc, viața mea! Va fi unul dintre cei mai buni medici din România, vă dau scris…deci vă dau scris”, a spus Selly pe Instastory.

Selly și prietenii lui au dat din nou lovitura cu un nou hit care a adunat în mai puțin de 24 de ore peste 1 milion de vizualizări, fiind acum pe locul 4 în trending. “COCO” este noua piesă a trupei 5GANG.

“Este cel mai amplu proiect al nostru. Atât din punct de vedere vizual, cât şi din punct de vedere al sunetului. Este piesa pentru care am muncit cel mai mult.

Am făcut cele mai multe variante, cele mai multe teste, ca să ne dăm seama care este formula perfectă. Îți dă o energie incredibilă, fiind în perfect ton cu vara și cu vremea de afară”, a declarat Selly. Sursa fanatik.ro