Femeia s-a dus in padure cu copiii ei, unde au facut mai multe poze. Cand a ajuns acasa si s-a uitat la ele, a ramas fara cuvinte: „Nu mai pot dormi noaptea”

S-a dus la padure cu copiii ei, insa nu se astepta nicio clipa la ce avea sa i se intample. Femeia a facut mai multe poze fiului, fiicei si verisorului lor, insa cand a ajuns acasa, a observat

ceva cumplit. In spatele fiului sau, apare un copil-fantoma, cu un chip infiorator. Din acea zi, Laura Watson nu mai poate inchide niciun ochi.

Femeia spune ca in imagine se vede cum fantoma pune chiar mana pe umarul fiului sau, in timp ce acesta se afla intr-un copac.

Desi sustine ca nu a mai putut dormi din acea zi, Laura vrea sa se intoarca in padure pentru a face cercetari, insa spera ca fantoma „nu o va urmari acasa”, scrie Mirror. Va rog sa ma ajutati, ce sa fac? Sfatul Psiholului crestin: In primul rand, trebuie sa va linistiti, nu trebuie sa va temeti

sau sa speriati copilul. Mai mult, va sugeram sa nu arati poza la copil ca sa nu se sperie si sa nu mai poate dormi. Va sfatuiesc sa cititi Biblia si sa va rugati si eventual sa postiti. Daca, nu functioaneza va sfatuiti sa mergeti la preot/pastor si sa cereti ajutor.

Si mai mult, va sfatuiesc sa nu mai faceti cercetari ca sa-l gasiti pe diavol, pentru ca va gaseste el daca nu va linistiti.

Dvs ce sfat ati oferi?