Horoscop 5 mai 2020. Veste extraordinară pentru mai multe zodii

Berbec
Berbecii și-ar fi putut face planuri legate de o afacere, dar care să nu ajungă la rezultatele așteptate. Trebuie să vă întrebați dacă aveți ambiții realiste sau nu. Este recomandat să analizați totul și dintr-o perspectivă mai obiectivă. Acești nativi sunt favorizați marți, pentru că pot primi o veste foarte optimistă din partea apropiaților sau din familie.

Taur
Nativii Taur au de traversat o perioadă în care s-au suprasolicitat, la locul de muncă. De aceea, marți, randamentul lor ar putea fi ceva mai scăzut, ceea ce le va da o stare generală de confuzie. Din același motiv, și relațiile cu prietenii ar putea să le fie afectate, dar nu trebuie să se îngrijoreze.

Gemeni
Gemenii ar putea fi indispuși din pricina problemelor sentimentale. De aceea, se pot refugia mai mult în muncă și astfel vor avea mai mult timp să reflecteze la problemele din această perioadă care îi supără. Ar putea cere și sfatul prietenilor dacă se văd puși într-o situație ce pare fără rezolvare.

Rac
Racii au nevoie de mai multă odihnă ca de obicei, mai ales dacă au forțat lucrurile la locul de muncă. Ar putea constata că le lipsește energia necersară pentru a duce anumite sarcini la bun sfârșit. De aceea, nu trebuie să ajungă la epuizare, pentru că ar putea întâmpina și câteva probleme de sănătate.

Leu
Leii nu pot să facă planuri în cele mai mici detalii, mai ales dacă traversează situații cu totul imprevizibile. De aceea, cea mai bună abordare pentru acești nativi este să se pregătească din punct de vedere mental, pentru toate scenariile posibile. Chiar și cele mai rele variante ar putea să îi ajute să vadă întreaga imagine de ansamblu cu mult mai clar. Spre seară, marți, primesc o veste foarte bună legată fie de bani sau de bunuri.

Fecioară
Fecioarele pot primi reproșuri, din partea șefilor sau superiorilor, legate de îndatoririle de serviciu. Dacă nu ați respectat termenii pe care îi aveați pentru o lucrare, ar trebui să vă preocupați mai tare de sarcinile ce vă intră în atribuție.

Leii sunt favorizați din punct de vedere astrologic, în horoscopul, de marți, 5 mai 2020

Balanță
Nativii Balanță pot da dovadă de mai puțin randament în activitatea lor profesională. Este important să amâne dacă au de luat decizii importante sau trebuie să realizeze tranzacții financiare.

Scorpion
Scorpionii pot avea un simț practic mai redus, dar nu trebuie să se îngrijoreze. În curând vor începe proiecte sau noi activități, de aceea trebuie să acorde și mai multă atenție odihnei. Nu strică să amâne deciziile de ordin financiar, fie pe cele care presupun semnarea de acte sau documente oficiale.

Săgetător
Pentru Săgetători s-ar putea ivi o ocazie perfectă prin care să își poată pune bazele unei mici afaceri. Este un moment oportun, din punct de verdere astrologic, să înceapă o activitate pe cont propriu, fiind favorizați în acest sens.

Capricorn
Capricornii ar putea să își renegocieze în această perioadă salariul. De aceea, este indicat să fie mai precauți odată cu această abordare, pentru că ar putea exista și anumiți colegi care să nu îi considere cei mai buni candidați pentru mai mulți bani.

Vărsător
Vărsătorii pot fi surprinși în prima parte a zilei de marți din pricina unei probleme sentimentale, iar acest lucru îi indispune profund. Vor putea apela la colegii de la locul de muncă dacă vor constata că nu se descurcă atunci când vine vorba de anumite sarcini.

Pești
Peștii nu trebuie să se implice prea tare în activități cărora nu pot să le vadă o rezolvare. De aceea, este recomandat să aibă o viziune cu mult mai realistă și când vine vorba de afaceri sau de locul de muncă.