Horoscop 9 mai 2020. Zodia care are o zi cumplita

Horoscop 9 mai 2020. Berbec
Eşti în faţa unei noi şanse de iubire şi e absolut firesc să ai emoţii. Ţi s-au aprins din nou călcâiele, dar te cam grăbeşti!

Nici nu s-a terminat bine prima voastră întâlnire, că tu vrei deja să treci mai departe, la o etapă superioară în relaţie! Ia-o mai uşor, chiar dacă eşti îndrăgostit lulea, pentru că şi paşii aceştia de început au rolul lor: de a vă cunoaşte mai bine, de a aprinde şi mai mult flacăra, de a atrage atenţia unul asupra celuilalt.

Dacă vrei să treci la etapa următoare, pierzi o mulţime de senzaţii minunate!

Horoscop 9 mai 2020. Taur

Eşti tras în două direcţii şi ambele au şi avantaje care merită atenţie, dar şi unele dezavantaje pe care trebuie să le eviţi.

Nu ştii ce să alegi, pentru că ambele sensuri sunt la fel de ofertante, tocmai de aceea va trebui să pui în balanţă efectele pe care le are fiecare dintre ele asupra ta.

Nu contează ceea ce îţi oferă ele acum, pe loc, ci ceea ce deschid în perspectivă. Gândeşte-te ca atare mai mult la viitor decât la prezent.

Horoscop 9 mai 2020. Gemeni
Abordezi o atitudine falsă în urma unui eveniment care nu s-a terminat aşa cum ai fi dorit, dar nu vrei să recunoşti nici în ruptul capului că ai fi rănit sau dezamăgit.

Pe cine vrei să păcăleşti? Cineva te cunoaşte atât de bine că simte imediat în comportamentul tău că se petrece ceva neplăcut.

Acceptă-i compasiunea, apropierea, sfaturile, pentru că vei vedea că te vei simţi mult mai bine după ce îţi vei elibera supărarea într-o discuţie între patru ochi. Spune-i ce te doare şi vei scăpa de un mare stres!

Horoscop 9 mai 2020. Rac
Ai nevoie de un ajutor pentru a putea trece la etapele următoare ale unui proiect în care eşti direct implicat. Sfatul pe care îl primeşti astăzi se va dovedi a fi extrem de util, salvator pentru tine, deoarece ai multe de învăţat de pe urma celor tocmai aflate.

Cineva a trecut deja printr-o situaţie similară şi s-a lovit de probleme similare, ca atare ai numai de câştigat dacă asculţi ce-ţi împărtăşeşte din experienţele sale.

Vei putea aplica uşor ceva din îndrumările sale, astfel încât să nu pierzi vremea cu aceleaşi hopuri ca şi el. Oferă soluţii deja testate.

Leu
Eşti pus în situaţia delicată de a alege între plăcere şi datorie. Ai în faţă două direcţii: una începe cu trebuie, cealaltă cu mi-ar plăcea să…

Ce să alegi în situaţia de faţă? Inima îţi transmite ceva, mintea cu totul altceva, dar în cele din urmă argumentele raţionale şi pragmatice vor cântări mai mult.

Acum nu contează ce doreşte sufletul tău, ci ceea ce trebuie să faci în situaţia dată, ca atare asumă-ţi răspunderea.

Horoscop 9 mai 2020. Fecioară

Nu poţi rămâne blocat într-o situaţie conflictuală aşa, la nesfârşit, ci e vremea unei decizii categorice. Ori o rupi complet cu acele persoane cu care nu te mai poţi înţelege, ori îţi accepţi înfrângerea cu capul sus şi le accepţi supremaţia.

Renunţă la încăpăţânare, la dorinţa de a avea neapărat ultimul cuvânt, pentru că nu are rost să alimentezi mai departe o dispută care nu mai e de actualitate, deşi tu continui să porţi pică celor cu care nu ai fost de acord.Fă un efort să restabileşti pacea, chiar dacă finalul acestei dispute nu e în avantajul tău.

Horoscop 9 mai 2020. Balanţă
Nu poţi trece uşor la etapa următoare a unei acţiuni ce părea să evolueze foarte bine.

Dai azi piept cu o serie de piedici ce te obligă să-ţi aduni forţele mai atent şi să acţionezi cu îndrăzneală şi ambiţie.

Nu aştepta să se rezolve de la sine, ci pune umprul concret pentru ca lucrurile să revină pe linia normală de evoluţie.

Deţii toate resursele pentru a depăşi acest impas: curaj, tărie de caracter, energie din belşug, dar mai ai nevoie şi de un dram de noroc care să te susţină pe parcurs.

Horoscop 9 mai 2020. Scorpion
Petrece ziua de azi în compania persoanei iubite, pentru că atmosfera este prielnică apropierii, romantismului, tandreţii, acelor gesturi plăcute pe care amândoi le aşteptaţi unul de la altul.

Fii mai generos în semne de afecţiune, pentru că, la tot ceea ce ai tu de oferit, s-ar putea să primeşti dublu în schimb! Dacă abia azi apare cineva în cale, profită de clipele minunate de care ai parte, pentru că ele pot fi startul unei noi iubiri.

Fă un pas înainte spre cel care ţi-a furat inima, dă-i un telefon, stabileşte o întâlnire sau un plan comun, pentru că ziua e norocoasă în iubire!

Săgetător
Greu merge colaborarea cu cei din jur, pentru că nu ai parte de tovarăşi prea deschişi la propunerile tale.

Sunt încăpăţânaţi, închişi, nu au chef de discuţii şi parcă te-ai lovi de un zid de răceală şi induferenţă la orice tentativă de a te apropie.

Dacă vezi că nu ai cu cine discuta, schimbă direcţia dialogului către altcineva, deci ieşi din acest mediu şi alătură-te unor oameni care îţi seamănă: la fel de dornici de activitate, volubili şi cooperanţi.

Horoscop 9 mai 2020. Capricorn

Azi nu poţi face ce vrei, din cauza unor persoane care au grijă să-ţi atragă de fiecare dată atenţia că nu eşti decât un simplu executant, un pion pe tabla altuia de şah, stând la cheremul celor mai puternici.

Nu eşti lăsat să te exprimi în voie, şi stai în banca ta din cauza acelor condiţii ostile care te reduc la tăcere.

Te afli într-un mediu marcat de restricţii, de reguli severe, de o oarecare rigiditate în care nu te poţi simţi în largul tău, chiar dacă eşti genul de om care îşi accept uşor poziţia de subaltern.

Horoscop 9 mai 2020. Vărsător
Treci printr-o perioadă plină de acţiune! Se poate întâmpla ceva deosebit, mult aşteptat sau pregătit de ceva vreme, fiind un eveniment la care te-ai gândit multă vreme împreună cu persoana iubită, ceva presimţit deja dar care abia acum dă semne de viaţă.

Nu fugi de provocare, de schimbare sau de noutate pentru că asta va fi caracteristica de bază a acestei zile, mai ales în plan sentimental, deci orice tendinţă spre conservatorism sau eschivare va fi de fapt o piedică în atingerea unor succese care ţi-ar fi pe plac.

Horoscop 9 mai 2020. Peşti
Este un moment bun să treci în revistă etapele parcurse într-un proiect la care ţi-ai adus contribuţia în ultima perioadă.

Ajungi la concluzii importante perfecte pentru un final de etapă şi le vei putea pune în aplicare imediat ce va fi posibil.

Eşti foarte preocupat de muncă, de treburile pe care le-ai lăsat neterminate la serviciu, dar şi azi te poţi concentra cu detaşare şi asupra lor, găsind unele din cele mai corecte soluţii. Fiind mai relaxat, priveşti altfel lucrurile. scrie acvaria