La 23 de ANI de la MOARTEA mamei sale, fiica găsește câteva SCRISORI! Când CITEȘTE ce era scris acolo, rămâne fără cuvinte și LACRIMILE încep să îi curgă pe obraji:

Mama Amandei, Barbara, a murit în urmă cu 23 de ani, după o luptă grea cu cancerul osos. Cele două au petrecut foarte puţin timp împreună, iar asta a marcat-o pe Amanda.

Singurul lucru care îi aminteşte de mama ei este un iepuraş de pluş, pe care aceasta i l-a dăruit chiar înainte să moară. După moartea mamei, Amanda și familia ei s-au mutat foarte des. Fata a încercat să strângă cât mai multe lucruri care i-au aparținut mamei și să le ia cu ea, dar din păcate, nu a fost de ajuns.

Într-o zi Amanda a primit un pachet din partea executorului bunurilor mamei sale. Pachetul fusese pierdut și abia după 23 de ani a ajuns la ea. În interior se aflau poze, acte, dar şi două scrisori pentru ea din partea mamei.

„Dragă Amanda, ştii că îmi este dor de tine şi îmi pare rău că nu pot fi alături de tine. Ei bine, nu înceta să zâmbeşti şi fii curajoasă! “- au fost cuvintele mamei sale, iar la vederea acestora a început să plângă.

Pentru Amanda aceste rânduri înseamnă enorm de mult. Plănuiește să xeroxeze scrisorile și să le împartă și rudelor ei, care duc lipsa Barbarei.