Mihai Constantinescu nu a fost uitat! Fosta soție, Mihaela, mesaj emoționant la 40 de ani de la prima lor întâlnire

S-au împlinit 40 de ani de la prima întâlnire a Mihaelei cu Mihai Constantinescu. De atunci, viața ei s-a schimbat. “Nu ne-am despărţit niciodată. Te voi iubi toată viaţa mea!”,a scris fosta soție a regretatului artist pe o rețea de socializare.

Mihaela Constantinescu nu l-a uitat pe Mihai Constantinescu și nici nu va putea să o facă vreodată, pentru că l-a iubit chiar și când a fost părăsită pentru o altă femeie. Anastasia Lazariuc i l-a smuls din brațe pentru o lungă perioadă de timp.

Mihaela și Mihai au rămas în relații bune, iar sentimentele care i-au legat există în continuare în sufletul Mihaelei, poate, la fel de puternice ca atunci când formau un cuplu.

Ce mesaj a postat Mihaela Constantinescu, la 40 de ani de la prima întâlnire cu regretatul artist

“S-au împlinit 40 de ani de când ne-am cunoscut… şi nu ne-am despărţit niciodată… Trăieşti în sufletul meu, te-am iubit, te iubesc şi te voi iubi toată viaţa mea.

Îţi multumesc pentru Lumea Minunată de care ne-am bucurat împreună şi îţi plâng amintirea în fiecare zi”, a scris Mihaela Constantinescu pe o reţea de socializare.

La un moment dat, în viața lui Mihai Constantinescu a apărut o altă femeie, Anastasia Lazariuc. Cei doi au avut o relația care a dăinuit vreme de 10 ani, iar Mihaela nu mai avea niciun rost în viața artistului.

”Iubirea noastră s-a dus. Ireversibil. A murit. Era 1990. Am realizat că Mihai, pentru prima oară de cînd ne cunoşteam, se îndrăgostise. El a iubit-o mult. Au fost împreună 10 ani.

El a adus-o în ţară, i-a obţinut cetăţenia, a obţinut casă pentru ea şi copiii ei, s-a ocupat de carieră ei, Anastasia Lazariuc este ceea ce este astăzi pentru că a existat Mihai Constantinescu.

Dar mă bucur pentru el că a reuşit să se rupă din această relaţie pentru că, în ciuda tuturor păcatelor lui, Mihai este un om sensibil, care are nevoie lângă el de o femeie care să-l înţeleagă”, povestea Mihaela Constantinescu în urmă cu câţiva ani. Scrie fanatik.ro