Mireasa infuriata dupa ce mirele i-a organizat o nunta cu porci! Când a văzut a trait șocul vieții sale. Erau zeci de porci peste tot… De ce a făcut asta bărbatul și cum s-a răzbunat mireasa:

O mireasa a trait socul vietii sale cand in ziua nuntii sale a avut parte de o parada a porcilor. Mirele ei s-a gandit sa ii faca o surpriza, insa ea nu a fost incantata deloc!

Billy, un pompier din Mansfield Woodhouse, a organizat o petrecere cu 50 de porci cu ocazia nuntii sale. A platit 14.000 de lire pentru aceasta surpriza, insa miresei nu i-a placut deloc, scrie Daily Mail.

Barbatul s-a gandit sa schimbe tema nuntii gandinduse ca lui Steph o sa ii placa foarte mult. Asta mai ales ca porecla ei este „purcelusa”. Din nefericire, insa, miresei i-a venit rau cand a vazut porcii la nunta ei.

Potrivit Daily Mail, ea isi dorea o nunta la tara, insa niciun moment nu s-a gandit ca va avea parte de porci murdari la petrecere.

„Nu cred ca am vazut ceva mai ridicol”, a spus un invitat.

Cand a vazut porcii, mireasa a refuzat sa mai vorbeasca cu mirele. „Cred ca este o gluma. Nu vreau porci la nunta. Asta e prea mult, vreau sa se termine cat mai repede”, a spus ea.