Mirela Vaida a povestit cum a rămas fără emisiune la Antena 1: „M-a durut”

Mirela Vaida prezenta o altă emisiune la Antena 1 înainte de Acces direct, însă din cauza audiențelor extrem de slabe înregistrate, producătorii au scos-o de pe post.

Mirela Vaida a fost scoasă de pe post pentru audiențele slabe ale unei emisiuni
Prezentatoarea a povestit despre acel moment dificil din cariera ei și susține acum că publicul telespectator nu a înțeles cu adevărat mesajul show-ului „Totul pentru dragoste”, difuzat la prânz, în care mai multe cupluri celebre și anonime din România împărtășeau poveștile lor de amor.

Pe lângă anumite povești siropoase de iubire, Mirela voia să prezinte telespectatorilor modele de urmat în viață, căci multe dintre cazurile prezentate erau ale unor femei care au reușit să răzbească singure, fără ajutorul unui bărbat, să ajungă departe și să se refacă după divorțuri.

„Cel mai greu moment din carieră a fost acela când am început un proiect foarte frumos, care se numea „Totul pentru dragoste” și în care voiam să arătăm oamenilor modele de viață”, a declarat Mirela Vaida pentru dcnews.ro.

„M-a durut că oamenii nu au înțeles mesajul”
„Femei singure, care astăzi sunt cineva în lumea business, artei, tot ceea ce înseamnă femei singure care rămân după un divorț traumatizant să-și crească singure copiii, oameni model cum ar fi medici, eroi medici care salvează copii. Am vrut să aducem exemplele pozitive în fața românilor și am avut această emisiune vreo trei luni de zile, pe Antena 1 dragilor, nu la mine în bucătărie”, a mai spus realizatoarea Acces direct.