Mirela Vaida, declarație surprinzătoare la Acces Direct

Mirela Vaida, una dintre cele mai apreciate prezentatoare de la noi și-a obișnuit deja fanii cu sinceritatea ei, dar și cu modul direct de a spune lucrurilor pe nume. În cadrul emisiunii Acces Direct, moderatoarea a făcut o dezvăluire de senzație.

În cadrul ediției de ieri a emisiunii Acces Direct, Mirela Vaida le-a mărturisit tuturor că nu mai locuiește în Capitală.

Extrem de sinceră și asumată, moderatoarea a povestit că s-a mutat în județul Ilfov, la 30 de km de București, lucru ce denotă faptul că zilnic, pentru a ajunge la emisiune, face naveta.

La fel de sinceră, Mirela Vaida, cea care a făcut-o vedetă pe Vulpița a declarat că acest lucru o cam costă și că nu mai este deloc fată de Capitală!

„M-am mutat la țară, în județul Ilfov. Nu mai sunt o fată de Capitală, fac naveta, mă costă. Stau la 30 de km de București acum” a spus Mirela Vaida, la Acces Direct.

Prezentatoarea de la Antena 1, foc și pară pe CNA
După ce CNA a amendat de două ori până acum Antena 1 din cauza emisiunii Acces Direct, Mirela Vaida le-a transmis un mesaj celor care consideră că ceea ce prezintă ea pe sticlă este un conținut inadecvat publicului.

Consiliul Național al Audiovizualului a amendat Antena 1 pentru edițiile Acces Direct din datele de 9 și, respectiv, 11 martie. După acest lucru, Mirela Vaida a ținut să le transmită un mesaj celor care au considerat că emisiunea ei nu prezintă valori și nici puncte de repere pentru tineri.

„Mai nou, CNA îmi dă somație că eu, Mirela Vaida, mi-am permis să spun că foarte multă lume din mediul rural nu are apă și săpun ca să se spele pentru a se proteja de coronavirus. Ok… am înțeles… nu le place Vulpița. Vor să scape de ea. Ce să facem, domnilor de la CNA, dacă se uită milioane de români?

Nu știu de când au ajuns unii instanțe morale. Eu vă spun doar atât: este o realitate în România că, la țară, oamenii nu au apă și săpun. Nu au pastă de dinți, se spală cu sare grânjoasă. Asta e realitatea!

Faptul că dumneavoastră îmi dați somații pentru că îmi permit să spun niște realități din România este dreptul dumneavoastră. Trebuie să vă luați salariile pentru ceva.

Dar deja mi se pare că exagerați. Nu o zic în numele Antenei 1 sau al emisiunii ”Acces direct”. O zic din punctul meu de vedere. O spun cu toată asumarea. Sunt revoltată pentru că vă faceți că nu vedeți realitatea. Credeți că dacă îmi dați o somație se schimbă ceva în România?

Nu se va schimba de mâine nimic în România. În continuare copiii nu vor avea tablete pentru a face școală online. Nu au de unde! Haideți cu mine că vă arăt eu niște sate unde copiii se culcă flămânzi și merg desculți la școală.

Domnilor de la CNA, nu faceți abuz de funcția pe care o aveți!”, a spus Mirela Vaida la ”Acces Direct”. scrie cancan.ro