Nelson Mondialu, dezvăluire bombă: „Mirela Vaida e verișoară cu Vulpița!”

Nelson Mondialu a revenit pe canalul său de Youtube cu o dezvăluire bombă. Internauții nu se așteptau la asta!

Nelson Mondialu e cunoscut pentru videoclipurile și opiniile sale controversate. El nu a fost reținut niciodată în a-și spune părerea despre concurenții de la Puterea Dragostei, unde concurează și fiul său, Livian Pop.

Acum, el a revenit pe Youtube cu un videoclip în care a făcut un anunț bombă! Fanii nu s-au așteptat la ceea ce a urmat.

Nelson i-a adus în discuție pe Vulpița și Viorel Stegaru, unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. El susține că Vulpița și Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii, sunt verișoare îndepărtate.

„Am intrat ca să vă zic ceva ce nu știe lumea. O să se afle, dar eu am aflat înainte. Supriza secolului 21. Știe tata Nelson Mondialu! Mirela Vaida, verișoară cu cine? Cu Veronica din Blăgești!

Băi, oameni! Auziți aici! Mirela Vaida e neam cu Vulpița! Ați înțeles ce vreau să scot în evidență? Verișoare mai îndepărtate”, a dezvăluit Nelson în vlog-ul său.

Nelson a adăugat că „sursele” lui sunt tot din Blăgești și așa a aflat că Mirela Vaida și Vulpița sunt rude. Mai mult decât atât, Nelson Mondialu susține că cele două seamănă.

„Se trage din neam, de cântăreț. Așteptăm să vedem când recunoști și tu. Am primit informații de la Blăgești!”, a încheiat Nelson.

Scandal crunt între Vulpița și Viorel! Nu mai există cale de împăcare. Jigniri ca la ușa cortului între cei doi.
Scandal de proporții între Vulpița și Viorel Stegaru. Bărbatul este hotărât să o dea afară din casă pe soția lui. Care este motivul?

Vulpița și Viorel s-au certat ca la ușa cortului în weekend, iar întreg scandalul ar fi pornit de la gelozia Veronicăi. Cei doi s-au enervat atât de tare, încât s-au amenințat că pleacă de acasă. Viorel a fost cel mai enervat. Geloziile Vulpiței l-au adus la capătul răbdării pe bărbatul din Blăgești, astfel încât a recurs la un gest absolut șocant. A scos toate hainele soției lui din dulap și a vrut să o dea afară din casă

După scandalul care a avut loc sâmbătă, nu mai există cale de împăcare între cei doi soți, care au amenințat în repetate rânduri că se vor despărți. Vulpița susține că în dimineața zilei de sâmbătă, a găsit în telefonul lui

Viorel mai multe mesaje compromițătoare cu o altă femeie. Geloziile soției l-au făcut pe Viorel să cedeze nervos.„Azi dimineață la 7:00 am găsit mesaj în telefonul lui. (…) Mă obsedează. Nu știu cine e. Nu vrea să-mi spună”, a spus Veronica.

La rândul lui, Viorel Stegaru susține că ceea ce spune soția lui nu este adevărat. Bărbatul spune că nu a vorbit cu nimeni și că s-a săturat până peste cap de geloziile Vulpiței. Astfel, bărbatul a împărțit în două toți banii cu Veronica și i-a scos toate hainele din dulap, hotărât să o dea afară pe mama copilului lui. scrie wowbiz.ro