Norocul acestei femei, dupa ce a intrat sa faca baie in mare: „Am simtit cum ceva trage de mine cu dintii…”

Norocul incredibil al unei femei care a fost atacata de un rechin in timp ce inota. Gestul cu care si-a salvat viata.

Cristina Ojeda-Thies s-a ales doar cu o rana la mana si a postat pe Twitter imaginile in care se vad urmele lasate de coltii rechinului pe bratul ei, scrie The Independent.

„Astazi am avut o intalnire fata in fata cu un rechin. Ce lucruri se pot intampla cand inoti in insulele Canare in luna decembrie”, a scris tanara pe reteaua de socializare.

Cristina a povestit pentru un ziar local ca socul initial a facut-o sa nu simta durerea si sa nu-si dea seama de pericolul in care se afla: „Am observat ca ma tragea ceva de brat, dar

nu am acordat atentie. Era ca si cand m-ar fi muscat un caine in joaca. M-am intors spre tarm si am simtit din nou, de data aceasta mai tare. O secunda mai tarziu am simtit cum

ceva trage de mine cu dintii, m-am intors si l-am vazut. L-am lovit cu pumnul si a fugit. Totul s-a intamplat foarte repede, in cateva secunde. Nu mi-am dat seama de pericol abia dupa ce am iesit din apa”.

Cu toate acestea, autoritatile din insulele Canare spun ca astfel de atacuri sunt extrem de rare si neobisnuite si ii asigura pe turisti ca nu au de ce sa se teama.