Nu intelegea de ce mama ei, in varsta de 94 de ani, era tot timpul trista si plangea des, asa ca a decis sa instaleze mai multe camere ascunse in apartament. Cand s-a uitat pe inregistrari, a incremenit! E cutremurator ce ii facea ingrijitoarea

Cazul de mai jos s-a petrecut in Buenos Aires, Argentina si a socat intreaga opinie publica prin duritatea lui.

Totul a inceput dupa ce o tanara si-a dat seama ca mama ei, in varsta de 94 de ani, care suferea de Alzheimer, era din ce in ce mai trista si plangea din ce in ce mai des.

Femeia a intrat la banuieli mai ales cand vedea felul in care batrana reactioneaza atunci cand in apartament isi facea aparitia ingrijitoarea, platita pentru a sta cu ea atunci cand restul familiei era la serviciu.

Dupa lungi discutii cu sotul ei, a decis sa instaleze mai multe camere ascunse in apartament, pentru a vedea ce se petrece in lipsa lor. Cand s-au uitat pe inregistrari, au avut un soc!

Ingrijitoarea o maltrata extrem de des pe batrana: in afara faptului ca ii adresa cuvinte urate, o agresa fizic; ii dadea palme, o lovea in mod repetat cu picioarele si o tragea de par.

Sarmana batrana, lipsita de putere, indura toate aceste chinuri, iar in afara de a o implora sa inceteze, nu putea face nimic. Ingrijitoarea chiar o ameninta ca, daca spune ceva, nu va mai prinde ziua de maine.

Dupa ce a vazut imaginile fiica ei a sunat imediat la politie. Ingrijitoarea a fost arestata si risca ani grei daca va fi gasita vinovata.

Iata si unul dintre filmulete:

https://youtu.be/NHXnoyn7IVI