O BOALĂ GREA ÎL MISTUIE PE UNUL DINTRE CEI MAI MARI ACTORI ROMÂNI! „SIMT CĂ SFÂRȘITUL ÎMI ESTE APROAPE”

Actorul Vladimir Găitan se confruntă cu o boală grea. Acesta urmează un tratament strict pentru a ține lucrurile sub control, însă vârsta înaintată îl face să piardă din ce în ce mai mult teren.

Anul acesta actorul a împlinit 73 de ani și s-a retras de pe scena din cauza problemelor de sănătate. Acesta a fost diagnosticat acum mai mulți ani cu o boală gravă, cancer al sângelui.

Pentru a reuși să continue Vladimir Găitan trebuie să facă frecvent transfuzii cu sânge și să urmeze un tratament medicamentos destul de dur.

Deși se confruntă de mulți ani cu acest diagnostic, recent, în cadrul unui eveniment, unde a fost invitat, Vladimir Găitan a declarat că nu crede că mai are mult de stat aici.

„Simt că sfârşitul îmi e aproape, de aceea nu vreau să ratez aniversarea teatrului, un eveniment de o asemenea anvergură. Iubesc acest teatru şi am fost ani de zile pe scena lui. Mă bucur că aici joacă şi fiica mea.

Când am debutat a fost angajat şi un pompier, care la o primă repetiţie s-a urcat pe scenă şi i-a luat ţigara din gură unui coleg.

A fost imediat dat afară că a îndrăznit aşa ceva. Mă bucur că am jucat ani de zile în piese importante pe scena teatrului şi că nu am fost uitat”, a mărturisit actorul.

Fiul lui Vladimir Găitan a încercat să își convingă tatăl să se mute la Londra, acolo unde este el stabilit, pentru a primi un tratament mai bun.

Însă, actorul a refuzat fiind „prea legat de lumea de aici şi de prieteni”. scrie cancan.ro