O ieseanca a angajat o bona pentru copiii ei, iar dupa cateva luni bona a ramas gravida. A innebunit cand a aflat cu cine! Si-a pus mainile in cap cand a aflat ce se intamplase in casa ei cat era la serviciu:

Caz halucinant la Iasi dupa ce o mama a fost acuzata de trafic de persoane si condamnata la închisoare. Totul s-a petrecut anul trecut, pe cand Alexandrina se afla în Austria.

Acolo femeia s-a stabilit alaturi de concubinul ei si a adus pe lume doi copii, un baietel si o fetita. Dupa mai multi ani de ralatie, Alexandrina a decis sa se separe de concubinul ei, dupa ce ar fi descoperit o relatie pe care aceasta ar fi avut-o cu bona copiilor.

„Tatal copiilor statea tot timpul la calculator, nu lucra, statea doar acasa. Eu munceam si am angajat o bona pentru copii. Bona statea cu copiii si cu concubinul meu în fiecare zi. Bona pe care o angajasem avea frecvent vanatai pe ea. O întrebam unde se loveste, iar ea îmi spunea ba ca s-a lovit de nu stiu ce dulap, ba ca în timp ce punea rufe la spalat si tot asa. La un moment

dat mi-a spus ca vrea sa mearga la doctor pentru ca ii intârziase menstruatia. Mi-am facut griji, am crezut ca este bolnava având în vedere ca ea locuia numai la mine si nu avea relatii”, a spus Alexandrina.

Din momentul în care femeia a aflat ca bona are probleme a inceput haosul. „Am vrut sa merg cu ea la doctor, dar a refuzat. Atunci mi-am dat seama ca este ceva la mijloc. Am întrebat-o daca nu cumva este însarcinata. Atunci a început sa plânga si mi-a spus ca este. Am întrebat-o

cine este tatal…ea nu iesea din casa. Atunci mi-a pus ca este vorba despre Marcel, concubinul meu si tatal copiilor mei. L-am sunat si l-am întrebat despre asta, iar el a negat initial”, a completat femeia.

Din acel moment Alexandrina a decis sa se separe de concubin. „I-am spus ca nu mai are ce cauta la mine si la copiii mei. Bona mi-a spus ca vrea sa faca avort. A facut asta, iar eu am lasat-o sa aiba în continuare grija de copii. Marcel, concubinul meu mi-a spus ca nu va plati pensie alimentara si nu se va lasa pâna nu îmi va lua copiii, desi ei erau pe numele meu”, a declarat Alexandrina.

Femeia spune ca din acel moment viata ei s-a schimbat radical. Au urmat nenumarate procese si zile întregi de calvar. „A deschis proces pentru drept de vizita, dar nu venea sa-si vada copiii. Dupa un timp, desi era data o hotarâre judecatoreasca pentru drept de vizita, fostul meu concubin

a mai deschis un proces pentru acelasi lucru. Am plcat din Austria în Germania pentru ca ma simteam hartuita de atâtea procese. Anul trecut eu mi-am luat copiii si am mers la Bucuresti. Acolo au mers la scoala. Dupa ce au terminat anul scolar si au intrat în vacanta, am aflat ca sunt cautata pentru trafic de persoane. Nu am înteles despre ce este vorba si am mers înapoi în

Germania sa lamuresc situatia. Acolo m-au arestat pentru trafic de persoane, pe motiv ca am plecat cu cei doi copii din Germania. În tot acest timp, copiii mei au stat la niste cunostinte în Pantelimon”, a declarat Alexandrina.

Cei doi minori au ajuns în grija unei surori, în varsta de 28 de ani. Mai apoi, cei doi copii au ajuns într-un centru de plasament din Timisoara, unde se afla si acum. Alexandrina Bieringer locuieste acum în comuna ieseana Erbiceni si încearca cu disperare sa-si ia copiii din acel centru.

„Am avut grija de ei, nu le-a lipsit nimic. Am o hotarâre judecatoreasca în care mi-a fost dat dreptul deplin pentru custodie. Copiii mei sunt acum într-un centru la Timisoara. Merg la ei cât pot de des si ma roaga sa îi scot de acolo”, a completat femeia. Aceasta mama are nevoie de ajutor. Iata ca înca o data autoritatile romane arata o doza puternica de nepasare.