Prezentatorul TV a fost văzut alături de o roșcată misterioasă

În ultimul timp au existat în presă informații pe seama despărții dintre Răzvan Simion și Lidia Buble, dar cei doi au infirmat zvonurile tot timpul. Lidia si Răzvan formează un cuplu de cinci ani, prezentatorul divorțând de soția sa cu care are doi copii.

Răzvan Simion prins când intra în casa unei roșcate
În plină pandemie de coronavirus, Lidia Buble a plecat să-și viziteze familia, iar Răzvan se pare că nu se plictisește în lipsa artistei.

Prezentatorul TV a fost fotografiat de paparazzi Ciao.ro în timp ce mergea în casa unei roșcate, având în mână o pungă cu mâncare. Conform sursei citate, Răzvan a mers într-o zonă bună a Bucureștiului, unde locuiește misterioasa femeie.

La scurt timp după ce prezentatorul a părăsit locuința, o femeie roșcată a ieșit la poarta casei, fumând o țigară. Momentan nu se știe dacă între această femeie și Răzvan există o relație mai apropiată.

În acest timp, Lidia se află în casa părinților, acesta a plecat în urmă cu o săptămână de lângă Răzvan pentru a sta cu familia ei.

Potrivit acesteia, tatăl artistei ar avea probleme de sănătate, motiv pentru care a decis să meargă să-și ajute mama.

„Am venit ca să am grijă de tati și să o ajut pe mama. Tata nu se simte bine de două luni. Ei au avut grijă de noi atâția ani, iar acum este rândul nostru’, a spus Lidia Buble.

Reacția fostei soții a lui Răzvan Simion
Fosta soție, Dana Simion s-a mutat împreună cu cei doi copii pe care îi are împreună cu Răzvan în Timișoara. Răzvan a decis să divorțeze de mama copiilor săi, între timp recunoscând relația pe care o avea cu artista Lidia Buble, abia lansată pe piața muzicală.

Căsnicia dintre cei doi a durat 15 ani, iar Diana a preferat să rămână discretă cu tot ceea ce s-a întâmplat între cei doi.

În prezent, Diana trăiește o poveste de dragostea alăuri de un bărbat pe care îl cunoștea de 20 de ani. În timp ce Răzvan este văzut în casa unei alte femei, Dana a postat o fotografie făcută în 2013 cu cei doi copii ai săi, semn că nu este interesată de ceea ce se întâmplă în viața fostului ei soț.

La descriere, Dana Simion a postat o inimioară, semn că îi este dor de momentele din trecut.

https://www.facebook.com/diana.simion/posts/10222515054203001

După ce s-a aflat că cei doi divorțează, Dana a vorbit pentru prima și ultima dată despre acest eveniment.

„El face parte din mine, din trecutul meu, la fel cum și eu fac parte din el, din trecutul lui, am trăit o poveste de iubire de care nu mulți au parte.Îmi doresc din suflet ca măcar amintirile noastre să rămână vii și nepătate de mizeriile care au făcut țăndări povestea noastră. Cât despre adevăr, el va rămâne mereu cel știut și trăit de noi, și niciodată nu va putea fi cu adevărat înlocuit de rânjetul strâmb al măștii care poartă semnătura „adevărului” în fața reflectoarelor”, a declarat Diana Simion.