Raed Arafat, semnal de alarmă pentru români! Numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus crește surprinzător. Mesajul transmis de șeful DSU: ”Pentru cei care pun la îndoială”

Raed Arafat trage un semnal de alarmă! Numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus crește de la o zi la alta. Mesajul transmis de șeful DSU pentru cei care nu cred în comunicatele oficiale emise de către autorități!

”Iată ce s-a întâmplat în ultimele 4 zile”
Deși toată lumea așteaptă cu nerăbdare ziua de 15 mai ca să poată ieși cât mai repede din casă, Raed Arafat trage un semnal de alarmă. Pe contul personal de Facebook, șeful DSU a scris un mesaj dedicat celor care nu cred în comunicatele oficiale emise de către autorități.

Secretarul de stat le-a demonstrat românilor faptul că numărul persoanelor infectate crește surprinzător de la o zi la alta, încercând să arate gravitatea situației. Acesta le cere oamenilor să respecte în continuare, cu strictețe, măsurile impuse de către stat cu privire la combaterea noului coronavirus.

De asemenea, șeful DSU a ținut să aducă în discuție faptul că, în momentul de față, în întreaga lume există persoane care încearcă să convingă populația că boala nu există și că totul este doar o joacă și o invenție. În acest context, Raed Arafat este de părere că una dintre aceste persoane va fi responsabilă de decesul sau îmbolnăvirea altcuiva.
”Pentru cei care pun la indoiala inca faptul ca infectia cu COVID 19 continua, iar cifrele nu sunt in scadere.

Iata ce s-a intamplat in ultimele 4 zile:

Luni- 349 cazuri noi
Marti- 325 cazuri noi
Miercuri- 270 cazuri noi
Azi Joi- 392 cazuri noi

Pana acum din pacate am depasit 850 de decese.

Pe plan mondial pana acum s-au confirmat 3846226 de persoane si au decedat din pacate 265873 de persoane, iar pandemia este doar la inceputul ei.

De aceea solicitam in continuare oamenilor sa aiba grija, sa aiba rabdare, sa fie intelepti, si sa respecte in continuare regulile de distantare, indiferent cat de greu le este si indiferent ce pareri sau „trazneli” citim pe retelele de socializare sau ascultam in spatiul public.

Am ajuns la o faza hilara incat nu mai avem rabdare sa terminam ce am inceput cu bine, si ni se induce in continuare ideea ca nu ar mai fi nevoie de masuri si ideea ca totul este bine si ca masurile care au fost luate ar fi fost nejustificate si incorecte.

Unii chiar incearca sa convinga populatia ca boala nu ar exista si ca totul ar fi o inventie si o conspiratie, insa ma intreba daca vreunul dintre acestia se va simti pentru un moment responsabil pentru imbolnavirea sau decesul unei persoane care a luat de bune datele false si manupulative raspandite de acesta.

Eu va rog, in continuare, sa respectati regulile si sa aveti grija, indiferent ce vi se spune, pentru ca regretul vine prea tearziu si cu costuri care pot fi foarte mari!”, a scris secretarul de stat pe contul de Facebook.