Remediu natural contra respirației urât mirositoare

Remediu natural pentru respirația urât mirositoare

Chiar dacă te speli și folosești ata dentară zilnic, respirația urât mirositoare poate apărea din cauza alimentelor rămase între dinți sau a bacteriilor din cavitatea bucală. Această afecțiune este extrem de neplăcută și, adesea, greu de eliminat complet.
Există multe produse, precum pasta de dinți sau apa de gură, care promit că te vor scăpa de această problemă. Cu toate acestea, acestea au un preț ridicat și conțin substanțe chimice care pot afecta dantura. De aceea, este recomandat să folosești remedii naturale, care te vor ajuta să scapi de respirația urât mirositoare într-un timp scurt.

Cum să prepari un remediu simplu și eficient?
Pentru a prepara acest remediu pentru respirația urât mirositoare, vei avea nevoie de următoarele ingrediente:

1 pahar de apă caldă
1 linguriță de praf de copt
1 linguriță de miere
1/2 linguriță de scorțișoară
2 lămâi
Pentru a pregăti acest amestec, urmează pașii de mai jos:

Stoarce zeama de la cele două lămâi și pune-o într-o sticlă.
Adaugă scorțișoara, mierea, praful de copt și apa în sticlă.
Închide sticla cu capacul și agită bine conținutul.
Cum să utilizezi acest remediu?
Pentru a beneficia de proprietățile acestui remediu natural, folosește aproximativ două lingurițe din amestec pentru a te spăla pe dinți și a curăța gura. Este recomandat să faci gargara cu acest remediu și să scuipi după câteva minute.

Scorțișoara are proprietăți antibacteriene excelente, astfel că va elimina bacteriile care cauzează respirația urât mirositoare. Mierea are aceleași efecte benefice ca scorțișoara, iar praful de copt va alcaliniza cavitatea bucală și, în același timp, îți va albi dinții.

Lămâia este adăugată pentru a da un gust plăcut amestecului și pentru a elimina bacteriile care au supraviețuit pe dinți.

Această rețetă simplă cu ingrediente naturale te va ajuta să scapi de respirația urât mirositoare și să ai o gură proaspătă și curată. Este o alternativă sănătoasă și eficientă la produsele comerciale, care pot conține substanțe nocive pentru sănătatea ta dentară. Încearcă acest remediu și bucură-te de un zâmbet frumos și de o respirație proaspătă!