Român despre cei care se întorc în țară în august “cu talente, aer superior și greață de România”: Ospatar, due porții de mititei, patati fritte și două Ursus la “baeatu”! Continuarea te va face să râzi în hohote:

Dinu Șovea, un român stabilit în Londra care a ajuns o mică vedetă pe rețelele de socializare grație postărilor lui amuzante și uneori

auto-ironice a lansat un atac destul de dur la adresa românilor din străinătate care se întorc în august în țără cu “talente, aer superior și greață de România”.

Bărbatul susține că “românașii căsătoriți cu lopețile, măturile și căpșunii străinilor” uită limba maternă atunci când se întorc în țară și chiar își schimbă numele din Ion în John sau Giovanni.

Totodată, românul face și ironii la adresa celor care se întorc în România și uită limba română. “Ospatar, due portii de mititei, patati fritte si doua Ursus la “baeatu”!”, a scris ironic Dinu Șovea.

Postarea românului a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare. Iată mai jos mesajul complet:

“August, luna de miere a romanilor ce muncesc in afara. Casatoriti cu lopetile, maturile si capsunii strainilor… romanasii au parte de o luna de vis in Romania. Nu se intorc cu lopetile si

tarnacoapele in tara, dar se intorc cu talente, aer superior si greata de Romania. Uitand limba materna, “comme si dici la voi”, Ion fiind John sau Giovanni acum, ei aduc in tara spuma automobilistica de afara.

Soferi pe buldozere, roabe si tractoare in afara, zic de cei mai norocosi… sau soferi pe harletele si lopetile strainilor, ajunsi in tara sunt

soferi pe masini care mai de care. Daca ii intrebi, toti muncesc pe la birouri, toti sunt sefi si ne miram cum romanasii astia “sefi” au mainile asa de crapate de la atata birou.

Este luna lor. Pentru ei AuGust minunat zilele de glorie petrecute in Romania. Pentru ei August este singura luna din an cand dau si nu

primesc comenzi. Ospatar, due portii de mititei, patati fritte si doua Ursus la “baeatu”!
FMM “stranierule” ce te-ai ajuns!, a scris Dinu Șovea.

„Lasa-i sa fie cum vor ei! Fiecare traieste cum poate si este cine poate. Mai bine sa ne ducem noua grija nu lor! Respectă-i pe toți”, i-a transmis un internaut.

Tu ce părere ai despre mesajul acestui român?