S-au despărțit anul trecut chiar înainte de Crăciun. Uite ce cadou i-a făcut acest băiat fostei iubite, la un an de la despărțire

Până anul trecut de sărbători, Danielle Black și Darren Manson, doi tineri de 20 de ani din Marea Britanie, formau un cuplu. Lucrurile nu au mers între ei și s-au despărțit, dar se pare că nu acesta a fost finalul poveștii.

După ceva timp de relație, pentru că lucrurile nu au mers prea bine între ei, fata a decis să rupă relația, deși băiatul nu prea a fost de acord cu asta. Deși nu acesta a fost finalul poveștii lor, chiar înainte de Crăciun ceva s-a întâmplat cu totul și cu totul neobișnuit.

Pe data de 25 decembie, la ora locală 5.10, după un an de la despărțire, Darren și-a făcut apariția beat în fața casei fostei sale iubite.

Încă nervos pentru cele întâmplate de-a lungul relației, dar și pentru despărțire, Darren a adus cu el și o găleată de ciment pe care a împrăștiat-o efectiv pe mașina Daniellei.

Mama fetei s-a trezit din cauza zgomotului și l-a văzut pe băiat cum alerga, iar în acel moment a sunat la poliție. Imediat, Darren a început să îi trimtă mesaje amenințătoare fostei sale iubite: „Te-ai pus cu cine nu trebuie”, „Te urăsc și mai tare acum”.

Totuși, supărarea băiatului nu a rămas nepedepsită, căci acesta a fost adus la poliție în doar câteva ore de la raportarea incidentului. Pentru că cimentul praf nu a provocat daune și a fost ușor de curățat de pe mașină, tânărul nervos s-a ales doar cu interdicția de a se apropia de fosta sa parteneră pe care a iubit-o mult în urmă cu un an.