Șerban Huidu îl atacă pe Raed Arafat: „Eroul care…”

erban Huidu a provocat un adevarat scandal pe rețele de socializare dupa ce l-a criticat pe Raed Arafat.

După ce și-a vărsat nervii pe Klaus Iohannis, fiind de părere că acesta nu a făcut ”nimic”

în criza coronavirusului care afectează și România, Șerban Huidu si-a indreptat privirea si catre șeful DSU, Raed Arafat.

Șerban Huidu a postat un mesaj pe pagina sa de facebook în care s-a legat de o replică pe care o asistentă medicală i-a dat-o lui Raed Arafat, în contextul crizei COVID-19,

acesta fiind acuzat că a transmis în spațiul public mesajul conform căruia ”infirmierii nu ar avea nevoie de protecție”.

”Între cele 10 apariții la diferitele televiziuni mâncatoare de borș și cele nșpe tâmpenii debitate,

inclusiv aia că infirmierii nu au nevoie de protecție, „eroul” Arafat a primit o replică pe măsură”, a scris Șerban Huidu pe pagina sa de socializare.

Nici Președintele nu a scăpat de atacul acid al lui Șerban Huidu, acesta ajungand la concluzia că președintele nu a făcut ”mare lucru” de când a început această criză a coronavirusului.

Huidu l-a sfatuit pe Iohannis ca ar trebui sa fie corect în raport cu medicii, pentru ca acestia nu au nevoie de ”pomană”.

”Nu de pomana ta au nevoie medicii, domnule presedinte, ci de echipamente de protectie, proceduri clare si disciplina in spitale dar mai ales in societate. Si mai au nevoie de onestitate sa le spui sincer: Ma voi ocupa personal de sistemul de sanatate dupa aceasta Criza. Vad si simt ca asa nu se mai poate.

Voi indeparta toate cozile de topor chiar de ar fi sa tai in carne vie, chiar daca voi deranja toti politienii si toate partidele. Cei vinovati vor raspunde, iar voi, doctorii ce dati bir cu fugitii, va veti putea face meseria onorabil si fara frica.

Sa astepti sa o reactie normala si umana din partea celui ce in campanie electorala lauda si premia spitalul din Suceava condus de politruci numiti de baronul local Flutur de la PNL, e o utopie.

Ups, am spus baron local. Nu am voie. Cica aia sunt doar la PSD. Adica partidul ala care te-a pus presedinte. Mare lucru nu ai facut, dar la ce tampenii au facut ei, ar trebui sa le multumesti. Amin”, a mai scris Șerban Huidu pe blogul personal. scrie substantial.ro