,,Știu că totul e deja pregătit și plătit, dar numai dacă răspunzi corect la întrebarea asta ne căsătorim!” O mireasă și-a supus logodnicul la un test incredibil, uite ce s-a întâmplat după ce a auzit răspunsul la întrebarea ei simplă

O mireasă din India l-a supus pe logodnicul ei unui test foarte simplu, iar mirele l-a picat cu brio… Iată ce s-a întâmplat.

Un mire din India a fost părăsit la altar de către cea care trebuia să fie viitoarea sa soție, motivul este unul care la prima vedere poate părea ciudat: nu a răspuns corect la o întrebare, care de fapt era un calcul simplu.

Tânăra din India și-a uimit toți invitații de la nuntă atunci când a făcut ceva de-a dreptul neașteptat. Fiindcă nu era tocmai sigură dacă viitorul ei soț este suficient de bun, femeia l-a întrebat cât

face 15 plus 6. Mirele i-a dat atunci răspunsul „17”, iar greșeala l-a costat scump. Mireasa l-a părăsit și ceremonia nu a mai avut loc.

Tatăl miresei, Mohar Singh, a declarat pentru Daily Mail: ,,Familia mirelui nu ne-a informat corect cu privire la educația pe care el primit-o. chiar și un elev de clasa I putea răspunde la întrebarea asta.”

Majoritatea căsătoriilor din India sunt aranjate de către familia mirelui și cea a miresei. Incidentul acesta a avut loc în satul Rasoolabad, în apropiere de orașul industrial Kanpur. Familia

mirelui a încercat să o convingă pe femeie să se întoarcă și să continue cu nunta, dar ea a refuzat. Fata a spus că mirele i-a mințit întreaga familie referitor la educația sa.

Ambele familii au returnat toate cadourile.