Tragedie in Romania. Intreaga familie a pierit

Tragedie in Romania. Un accident teribil a avut loc in aceasta zi, pe E581, intre localitatile Berheci si Ireasca. Trei persoane si-au perdut viata in urma accidentului, printre care si un copil de un an.

La locul accidentului au fost chemati Pompierii de la Sectia Tecuci. In urma accidentului rutier intre un autoturism si o autoutilitara de 7,5 tone, au rezultat trei victime inconstiente.

La ora 05.45, pe DN 24, in afara localitatii Priponesti, un sofer de 28 de ani din Drobeta-Turnu Severin, din motive necunoscute a patruns pe sensul opus de mers si a intrat in coliziune cu un autotren care circula regulamentar. S-au deplasat o autospeciala si echipajul SMURD,

impreuna cu un echipaj SAJ. Potrivit comunicatului ISU Galati, salvatorii au gasit la locul incidentului o familie formata din tineri parinti si un copil, acesta din urma fiind scos de catre participantii la trafic.

Pompierii militari au reusit sa descarcereze femeia, care prezenta multiple traumatisme, precum si pe barbat, care avea leziuni incompatibile cu viata.

Mama copilului a fost transportata de ambulanta SAJ la Spitalul Municipal Tecuci, iar copilul a fost preluat de catre ambulanta SMURD.

Toate cele trei persoane au decedat. scrie fabricatinromania