Veronica și Viorel, scandal ca la ușa cortului! Bărbatul i-a scos toate hainele din dulap și a vrut să o dea afară din casă pe Vulpiță! „Să se ducă cu tot cu bani!”

Veronica și Viorel au fost protagoniștii unui tărăboi crunt în acest weekend. Cei doi soți și-au aruncat cuvinte dure și s-au amenințat reciproc că vor pleca din casă!

Enervat la culme de geloziile Vulpiței, bărbatul din Blăgești i-a scos acesteia toate hainele din dulap și a vrut să o dea afară. Iată care este motivul!

Sâmbătă, Veronica și Viorel s-au certat ca la ușa cortului. Între cei doi soți pare să nu mai existe nicio cale de împăcare, după ce aceștia s-au amenințat că se vor despărți.

Vulpița susține că în acea dimineață a găsit în telefonul soțului său niște mesaje compromițătoare cu o altă femeie misterioasă, fapt care a scos-o din sărite.

„Azi dimineață la 7:00 am găsit mesaj în telefonul lui. (…) Mă obsedează. Nu știu cine e. Nu vrea să-mi spună”, a spus Veronica, tremurând de nervi, la Acces Direct.

De cealaltă parte, Viorel susține sus și tare că nu a vorbit cu nimeni și că este furios din cale afară pe geloziile Vulpiței. Fără să stea pe gânduri, bărbatul a împărțit în două toți banii cu Veronica și i-a scos toate hainele din dulap, pregătit să-i facă bagajul.

„Eu azi nu am vorbit cu nimeni. Nimeni, nimeni. (…) Să se ducă cu tot cu bani!”, a amenințat Viorel.

După ce Veronica a insistat cu faptul că Viorel o înșeală, bărbatul și-a ieșit și mai tare din minți, fapt pentru care s-a răzgândit și a amenințat că le va pleca din casă, lăsând-o singură.

„Nici nu mai stau. O secundă nu mai stau”, a spus Viorel. spynews.ro