Viorica de la Clejani a ajuns la psiholog din cauza fiicei sale, Margherita

După scandalul imens, provocat de Margherita de la Clejani, mama sa, Viorica de la Clejani, a cerut ajutorul specialiștilor, mergând la psiholog.

Zilele trecute un nou scandal a zguduit showbiz-ul românesc, autoarea acestuia fiind nimeni alta decât Margherita de la Clejani, fiica artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani. După ce a provocat un accident de mașină, Margherita a fost testată positiv pentru consumul de substanțe interzise, iar părinții fetei au fost distruși.

La doar câteva zile de la incident, Margherita a decis să poarte o conversație deschisă cu părinții ei, iar Viorica de la Clejani a făcut primele declarații despre fiica sa, iubitul acesteia și starea sa psihică, în contextul scandalului în care e implicat numele familiei de artiști.

Astfel, Viorica de la Clejani a mărturisit că s-a consultat cu specialiști, pentru a învăța cum să trateze situația, mai ales că nu își dorește să îi facă rău fiicei sale.

“Mi-a zis să fiu tare și puternică, că există un Dumnezeu și că ei îi pare rău pentru suferința noastră, dar ea crede totuși că lucrurile merg înainte și că omul din greșeală învață. Să lăsăm autoritățile să își facă treaba. Am vorbit cu specialiști și mi-au spus să las copilul în pace, să nu îl traumatizez, să îl cert cum s-au mai pus titluri… că am bătut-o! Nici vorbă,” a mărturisit Viorica de la Clejai, potrivit România TV.

Totodată, se pare că Viorica de la Clejani nu are o părere foarte bună despre iubitul fiicei sale, Margherita, care se întâmpla să-i fie alături în momentul în care a avut loc accidentul. Artista a explicat că tânărul este foarte slab și deștept, ca mai apoi să dezvăluie faptul că nu îl cunoaște foarte bine.

“Uite că mai pot să îi îndrum, le mai dau un sfat. E foarte greu, tinerii ăștia parcă au luat-o razna! Copiii ăștia fac lucruri pe ascuns, părinții nu știu. Nu îmi place.”

Citeste mai mult AICI