Vulpița mesaj neașteptat! Ce anunță VEDETA după ce s-a aflat că va fi „zburată” de pe post..

Vulpița de la Antena 1 a avut un mesaj pentru fanii ei, imediat după ce a aflat că va fi ”zburată” de la emisiunea Acces Direct.

Prezentatoarea emisiunii, Mirela Vaida, a spus în direct că s-a săturat de atâtea avertismente și amenzi primite de la CNA!

Vulpița de la Antena 1, mesaj pentru fanii ei, după c a aflat că va fi dată afară de la Antena 1
Chiar dacă Mirela Vaida a anunțat că va renunța la telenovela dintre Vulpița și Viorel, noua vedetă a emisiunii a postat

un mesaj pe contul ei de youtube în care le-a transmis un mesaj fanilor săi. Vulpița s-a arătat destul de liniștită pentru cineva care urmează să-și piardă job-ul.

„Este o vreme ploioasă și noi stăm în casă, că nu avem ce face…plouă afară și soare nu prea mai avem…E posomorât cerul, poate mâine este vreme foarte frumoasă și putem să ieșim și noi afară.

Sper să treacă carantina asta. Dacă trece carantina ne plimbăm și noi, ieșim afară. Stați în casă, că vremea e ploioasă. V-am pupat!” a spus Vulpița, în vlogul său de pe Youtube.

Mirela Vaida, sătulă de amenzile date de CNA
Mesajul foarte calm al Vulpiței pare să arate faptul că declarația Mirelei Vaida a fost una menită doar să crească audiența

Iată ce a declarat Mirela Vaida în direct, la adresa CNA: „Vă înțeleg că nu vă place, dar nici nu faceți astfel de afirmații și nu faceți abuz de funcția pe care o aveți pentru că nu faceți bine. Puteți închide un subiect, o emisiune, plec eu, mă dă afară, dar ceea ce faceți nu schimbă realitatea din România.

O să se termine și Vulpița, că nu mai suport nici eu atâtea scandaluri, dar în orice caz eu cred că ce s-a întâmplat în acestă emisiune cu ei doi nu a fost rău, a fost un pas pentru ei. Eu nu încurajez astfel de comportamente și de atitudini, dar rolul meu aici e să fac o emisiune.

Rolul dumneavoastră acolo, înteleg, e să fiți instanță morală. Bine, fiți dumneavoastră instanță morală, dar lăsați-mă pe mine să spun realitatea din România. Realitatea este că mulți copii din România mor de foame și n-au cu ce să se spele. Mai dați-mi o amendă, o să o plătesc din salariul meu pentru care muncesc”, a spus Mirela Vaida. scrie playtech.ro