Zodiac chinezesc pentru vineri, 31 iulie 2020. Tigrul ia atitudine, Mistrețul fuge de responsabilități

Marii înțelepți din Orient au aflat care sunt întâmplările de care au parte semnele zodiacale pe parcursul zilei de vineri, 31 iulie 2020. Zodiacul chinezesc pentru această zi aduce strategii și tehnici de negociere la locul de muncă, unii nativi primind un post mai bun.

În plus, zodiacul chinezesc aduce venituri suplimentare pentru unele zodii care se vor bucura de bani și se gândesc deja cum să îi cheltuie. Haine, bijuterii sau vacanță, alegerea nu va fi una ușoară, dar în cele din urmă, sfătuiți de prieteni, vor decide.

Descoperă și tu care sunt evenimentele și previziunile complete pentru toate cele 12 zodii. FANATIK îți spune dacă ai noroc la bani sau legat de viața amoroasă.

Zodiac chinezesc: vineri, 31 iulie 2020, pentru toate semnele zodiacale

Șobolan

Norocul te urmărește îndeaproape, în special la locul de muncă unde șefii văd potențialul tău. Propunerea pentru un post mai bun vine numaidecât.
Bivol

Banii puși deoparte te fac să cheltui necugetat. Poate nu ai nevoie de unele obiecte vestimentare, dar simți nevoia să ai ceva nou în garderobă.

Tigru

Ia atitudine și spune ce te macină. Dacă le ții numai pentru tine nu vei rezolva absolut nimic. Fii sincer cu tine și cu oamenii din jur care îți sunt aproape.
Iepure

Te ascunzi de ceilalți, însă supărarea ți se citește pe chip. Zâmbetul forțat nu poate ține la distanță tragedia prin care ai trecut recent.

Dragon

Nu crede tot ce se aude în jur. Fii cu capul pe umeri și învață să nu mai apleci urechea la răutatea gratuită a oamenilor. Fii mai deștept decât ei!
Șarpe

Stai drept, scoate pieptul în față și inspiră așa cum nu ai făcut-o niciodată. E nevoie de multă practică, dar vei ajunge să nu mai pui la suflet nimic.
Cal

Ieși în lume și vezi ce se mai petrece. Ai stat destul închis în casă, este timpul să cunoaște oameni și locuri noi. Doar amintirile rămân în urma ta.
Capră

Nu-ți face griji pentru ceilalți, fii atent stările interioare prin care treci. Discută sincer și deschis despre ce te apasă pe suflet. Mergi la psiholog sau ține un jurnal.
Maimuță

Veniturile tale cresc de la o zi la alta, dar și pentru că muncești din zori și până-n seară. Nu te grăbi să-i cheltui prea repede, mai bine investește-i într-o vacanță.
Cocoș

Nu mai simți nicio durere legat de trecut. În sfârșit, ai reușit să treci peste neînțelegerile cu partenerul de viață. Mai dă o șansă poveștii de iubire.
Câine

Dacă nu ar exista lași, nu am putea știi niciodată care sunt persoanele curajoase. Profită de acest aspect și ieși în față. Cere-ți drepturile la serviciu, dar și în viața personală.
Mistreț

Fugi prea des de responsabilități. Ar fi cazul să fii mai asumat și să nu mai pasezi vina. Așa nu vei ajunge niciodată o persoană matură. Cât mai copilărești? Sursa fanatik.ro