A nascut 3 copii în 11 luni. Cum a fost posibil din punct de vedere medical? Este foarte simplu de explicat și i se poate întâmpla oricărei femei

Eliza Curby, din Sydney, a spus că a fost îngrozită când a aflat că aștepta doi băieți gemeni. Ei au fost concepuți la doar șase săptămâni după nașterea fiicei sale, Charlie.

Ea a spus că nu s-a gândit la metode contraceptive, pentru că a crezut povestea veche, potrivit căreia nu rămâi însărcinată atunci când alăptezi.

Eliza a spus că soțul ei s-a albit la față atunci când l-a anunțat că este din nou gravidă. În plus, surpriza cea mare a venit când amândoi au aflat că nu vor avea unul, ci doi copii.

Charlie s-a născut în ianuarie 2016, iar gemenii au sosit în decembrie, în același an.

„Alăptarea nu are legătură cu sexul, sarcina s-a întâmplat, este real”, a declarat ea pentru Daily. „Am știut că eram însărcinată imediat, pentru că mă trezeam de parcă eram lovită în cap cu o bâtă de baseball.”

Eliza a făcut patru teste de sarcină până să iasă pozitiv. A crezut abia atunci când a mers la medic.

„Am mers la același medic, care mi-a supravegheat sarcina cu Charlie. Când a confirmat sarcina am fost mai emoționată ca niciodată.”

Povestea neobișnuită a Elizei este folosit de către medicul ei atunci când îi sfătuiește pe alți părinții să folosească metode contraceptive după naștere. Asta în situația în care nu-și doresc copii.

Eliza și Ben sunt împreună de doi ani, ceea ce înseamnă că Eliza a fost gravidă aproape întreaga lor relație.

„Multifuncționala” mamă, așa cum se autodenumește Eliza, spune că saltul de la un copil la altul face parte dintr-un proces de ajustare. Însă, ea și Ben au rezistat furtunii.