Bărbatul era înrolat în armată și și-a lăsat soția acasă, însărcinată în câteva luni. Mai era puțin până când femeia urma să aducă pe lume primul lor copil și el tot în misiune se afla, dar uite ce-a făcut mămica atunci

„Dragostea nu cunoaște bariele distanței”, zicala pare a fi adevărată când vine vorba de Veronica și Brandon Philips.

Brandon Phillips, membru al echipei Forțelor Aeriene din SUA, servește în prezent națiunea sa în străinătate. În timp ce Brandon servea națiunea cu toată inima lui, jumătate mai bună a lui, Veronica avea să nască.

Să fii mamă este un sentiment grozav, un sentiment care nu poate fi măsurat până nu-l trăiești pe pielea ta. Dar devine greu dacă cealaltă jumătate nu este acolo cu tine în momente dificile, când ai nevoie de celălalt cel mai mult.

Pentru a se asigura că Brandon nu omite nimic, Veronica s-a adresat unui fotograf din Miami, Florida, ca să aibă amintiri dintre cele mai frumoase cu ea și bebelușul ei.

Jennifer Mcmahon a acceptat propunerea și a realizat câteva imagini uimitoare. Ele par a fi cele mai emoționante imagini de acest fel.

Veronica și Brandon își așteptau primul copil. Brandon nu era acolo alături Veronica din motive evidente, fapt pentru care să se simtă mai aproape de el. Ea a mers mai departe cu sarcina și a îndurat vitejește..

Nu numai că a trimis fotografiile, dar s-a asigurat că Brandon ar putea să treacă prin sentimentele sale prin fotografiile pe care le-a făcut.

Și se pare că soția lui a reușit prin arta fotografică să-i transmită cele mai de preț momente ale vieții.

A fost nevoie de creativitatea lui Jennifer pentru a găsi o ediție perfectă a imaginilor, care să poată reflecta sentimentele Veronicăi cât mai expresiv.

Ei bine, dacă nu ar fi fost acest minunat fotograf, atunci Brandon nu ar fi putut simți acele momente în timp ce naviga pe mare.

Acum, fotografiile copilului se află pe o rețea socială și sunt de-a dreptul minunate.

După cum se pare că părinții îl pregătesc deja pe copil să calce pe urmele tatălui, pentru a deveni un maior.