Gabriela, angajată a Poliției Locale din Hunedoara trecea pe lângă bancomat, când a auzit un sunet. A mers să verifice bancomatul și a constatat că în ușița unde se eliberează banii se afla o sumă colosală de bani. Polițista a verificat zona și …

O angajată a Poliției Locale din Hunedoara a găsit 17.000 de lei uitați de un pensionar

într-un bancomat. „Păgubitul” și-a recuperat suma, grație polițistei, a colegilor ei și a angajaților băncii.
Pe 13 aprilie, Gabriela Aurora Varzăre, angajată a Poliției Locale din Hunedoara trecea

pe lângă bancomat, când a auzit un sunet. A mers să verifice bancomatul și a constatat că în ușița unde se eliberează banii se aflau mai multe bancnote.

Polițista a verificat zona, pentru a vedea dacă există în apropiere o persoană care ar fi putut uita banii, însă nu a observat pe nimeni, motiv

pentru care a ridicat suma de bani, 17.000 de lei, și a mers cu ei la Poliție. În bancomatul amplasat în partea exterioară a clădirii Primăriei din Hunedoara nu se afla niciun card și nicio chitanță care ar fi putut oferi informații cu privire la

identitatea persoanei care a uitat banii. Polițiștii din Hunedoara, au reușit luni să identifice păgubitul cu ajutorul reprezentanților băncii de care aparține bancomatul. Este vorba despre un pensionar în vârstă de 67 de ani, potrivit mesagerulhunedorean.ro.

Tot un gest asemanator a a facut si un tânăr din Slatina, care a găsit pe stradă un rucsac în care erau 2.700 de lei şi acte, si care a returnat proprietarului chiar în a doua zi de Paşte lucrurile pierdute.

Cosmin Drăgulescu, un tânăr din Slatina, a găsit în centrul municipiului un rucsac în care se regăseau actele de proprietate ale unui autoturism, asigurarea, un permis de conducere, dar şi un portofel cu alte acte şi cu suma de 2.700 lei.

Tânărul a fotografiat cartea de identitate pe care a găsit-o în rucsac, aparţinând unei femei, şi a postat-o pe Facebook, rugându-şi prietenii să-l ajute să o găsească pe femeie.Cosmin Drăgulescu

a reuşit să identifice proprietara bunurilor pierdute chiar în a doua zi de Paşte. El a fost contactat de soţul proprietarei rucsacului, căruia i-a cerut să descrie documentele conţinute.

Femeia care pierduse rucsacul plin cu bani strânsese suma respectivă pentru botezul copilului ei, programat pentru săptămâna viitoare, notează Mediafax.

Cosmin Drăgulescu a refuzat orice recompensă de la familia care pierduse rucsacul în care să găseau bani şi acte.