Si-a uitat telefonul la o fata dupa ce a avut o aventura cu ea ! Cum s-a razbunat fata dupa ce a vazut mesajele din telefonul tipului in care o facea „vaca”:

Un tip și-a uitat telefonul mobil la o fata dupa ce a avut o aventura de o noapte cu ea.

Tanara s-a uitat in telefonul lui si a vazut cateva mesaje urate despre ea. Cum s-a razbunat ea pe o retea de socializare, este ireal!

Tipa, in incercarea de a da de el, a inceput sa caute un numar de telefon al unui prieten de-al lui, insa a gasit cateva mesaje prin care el o facea „vaca” printre altele.

Dupa ce a citit toate acestea, Sarah a hotarat sa se razbune pe Mark. Avand contul de Facebook deschis pe telefonul lui, ea a postat un mesaj pentru toti prietenii lui, lucru ce a devenit senzatia internetului la scurt timp.

„Buna, sunt Sarah, tipa cu care ti-ai petrecut noaptea. Te-ai crezut destept sa te furisezi din casa pana sa ma trezesc eu, dar ti-ai uitat telefonul la mine in camera. Ma uitam prin telefonul

tau sa vad cum pot sa dau de un prieten de-al tau, insa, am vazut mesajele in care ma faceai grasa. Daca iti vrei telefonul inapoi, vino la mine si ia-l.”

Dupa acest episod, tanarul si-a cerut scuze si i-a spus ca acele mesaje au fost scrise cand el era beat si se amuza pe seama ei cu un

prieten. Tanarul nu a primit niciun raspuns de la ea chiar daca el i-a spus ca ii pare rau si ca nu a facut-o cu rea vointa.