ANUNȚUL FĂCUT DE PATRIARHIE! CARE ESTE STAREA DE SĂNĂTATE A ARHIEPISCOPUL PIMEN, INFECTAT LA 90 DE ANI CU VIRUSUL COVID-19

IPS Pimen a fost infectat cu virusul COVID-19, iar din cauza vârstei înaintate acesta a fost internat de urgență la Spitalul Matei Balş din Bucureşti, în data de 20 aprilie.

În prezent, stare de sănătate a Arhiepiscopul Pimen este una stabilă, însă acesta rămâne în continuare internat.

Deşi evoluţia stării de sănătate este una favorabilă, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române a explicat că Arhiepiscopul Pimen rămâne în continuare internat.

„Spitalizarea și tratamentul adecvat se impun în continuare pentru o perioadă care depinde de ritmul și evoluția vindecării”, a declarat purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu.

IPS Pimen a fost transportat de urgență la spitalul Matei Balș din Capitală, unde a fost ținut sub atentă supraveghere medicală și i s-a acordat tratamentul necesar. Așadar, Patriarhia Române a ținut să aducă mulțumiri speciale medicilor ce s-au ocupat de acest caz și nu numai.

„Patriarhia Română mulțumește medicilor și conducerii Institutului Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș pentru eforturile și implicarea manifestate în tratarea tuturor pacienților aflați acolo sub o atentă, profesionistă îngrijire”, a mai spus Vasile Bănescu, potrivit basilica.ro.